• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can Işık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:09
Puanları 0
Çözümler 0
@Can Işık
SHARBONE' la beraber birkaç avatar yaptık. Buyrun...

fbahce_bench_olay1.jpg
gs_bkolej.jpg
gs_fb_9nisan.jpg
gssevinc11.jpg
dixon.jpg
olaygoksen.jpg
P99ipekci.jpg
basket.jpg
basket012.jpg

basket027.jpg
basket046.jpg
basket047.jpg
basket007.jpg
burak_sezgin11.jpg
basket2.jpg
blokk.jpg
fb-gss.jpg
gs_smac_maskot.jpg

gs-buy_13.jpg
logosaha.jpg
sancasiano.jpg
yalcingranit1.jpg

1. çok güzel olmuş :hi

1.cidden çok gzl olmuş :claps seneye artık onlar için yeri kazıcaz oturucak yer yok die napalım sandalyeye kulubun parası yetmedi :kop

dewamını bekliyoruz ( buarada 1. avatarı hiç taswip etmiyorum ama bazıları maçları tv karşısından ve seyircisiz zlemeyi çok sewiyor galiba :P)

Bahtsizbedewi' Alıntı:
dewamını bekliyoruz ( buarada 1. avatarı hiç taswip etmiyorum ama bazıları maçları tv karşısından ve seyircisiz zlemeyi çok sewiyor galiba :P)

walla o olay basıma geldi 2-3sene önce (ama kazanmıştık kely son saniyede atmıştı) ya biraz yerde otursunlar nolur yaa sonra kaldırırız 8)

Cidden güzel olmuş.Elinize sağlık.

resim yetersizliğinden bu kadarla kaldık
resim yollayabilecek olan varsa mailto:sharbone@ceza-fan.com a yollarsa bilgisayarım düzelince(1hafta içinde inşallah) hemen yaparım bir şeyler

Kempes89 eminim beğenmiş olduğun 1.avatar şu anda kullanmış olduğun avatardan daha çok yakışacaktır sana!!!

Hahahha :)

Bak yavaş yavaş deneyim kazanıyorsun. Bir dahaki sefere yaşını yazma yerini de Ümraniye diye de belirtme bari...Ha birde yaş var tabi :)

1.cisi güzel...
havlular delik çıktı malzemeci...

Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Forever Galatasaray ! ! !

Radikal Cimbomlu' Alıntı:
Hahahha :)

Bak yavaş yavaş deneyim kazanıyorsun. Bir dahaki sefere yaşını yazma yerini de Ümraniye diye de belirtme bari...Ha birde yaş var tabi :)
:D :D

8 yeni avatar eklendi.

Yiğit kaptanınki baya ilginç bir foto.Hatırladığım kadarıyla Slayle Umut Tınay birbirine girince ayırmaya çalışıyordu.Ama öyle ilginiç bir görüntü ortaya çıktı.

benim avatarda güzel baksana anlamıda pek hoş :) :kop :kop :atki

Geri