• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Avrupa Şampiyonuyuz !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:24

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
Hepimizin bildiği gibi Engelsiz Aslanlar'ımız grubundan namağlup bir şekilde çıkarak İspanya'da düzenlenecek finallere katılma hakkı kazanmıştı. Bu önemli organizasyon öncesi takımımızın hazırlıklarını, grubumuzdaki takımları ve turnuva başlar başlamaz da maçlarımızla ilgili bilgileri buradan takip edelim.

Engelsiz Aslanlarımız kupaya 22 Nisan'da İtalya'ya giderek hazırlanmaya devam edecek. Bu şehirde İtalya Şampiyonu ve finallerde de diğer grupta mücadele edecek olan Santa Lucia ile birlikte ikili bir kamp ve hazırlık maçları programı uygulayacak. Takımımızın hazırlık kampının başarılı bir şekilde sonuçlanmasını umut ediyorum.

Turnuvaki gruplar ve maç programı ise şöyle;

A GRUBU

CD Fundosa Once Grupo (İSPANYA)
A.S. Dream Team onlus Taranto (İTALYA)
GALATASARAYIMIZ
Hyeres Handiclub (FRANSA)

B GRUBU

Santa Lucia Sport (İTALYA)
Toulouse IC (FRANSA)
CS Meaux (FRANSA)
RSV Lahn-Dill (ALMANYA)

Pool A 2-5-2008 14:30 C.D. Fundosa Grupo - Hyeres Handiclub
Pool A 2-5-2008 14:30 A.S. Dream Team - GALATASARAYIMIZ
Pool B 2-5-2008 16:45 Santa Lucia Sport - RSV Lahn-Dill
Pool B 2-5-2008 16:45 Toulouse I.C. - CS Meaux
Pool A 2-5-2008 19:00 C.D. Fundosa Grupo - A.S. Dream Team
Pool A 2-5-2008 19:00 Hyeres Handiclub - GALATASARAYIMIZ
Pool B 2-5-2008 21:15 Santa Lucia Sport - Toulouse I.C.
Pool B 2-5-2008 21:15 RSV Lahn-Dill - CS Meaux

Pool A 3-5-2008 10:30 GALATASARAYIMIZ - C.D. Fundosa Grupo
Pool A 3-5-2008 10:30 A.S. Dream Team - Hyeres Handiclub
Pool B 3-5-2008 12:15 CS Meaux - Santa Lucia Sport
Pool B 3-5-2008 12:45 Toulouse I.C. - RSV Lahn-Dill

Re: Champions Cup'a Yaklaşırken

İtalya'da kampa giren takımımız geçen yılın ŞampiyonlarLigi Şampiyonu Santa Lucia Sport'u oynanan iki maçta 78-61 ve 64-51 mağlup etmiş.

kaynak:turkbasket

Şampiyonuz diyebilir miyiz artık :)

Bu arada resmi sitede de yayınlanmış hemen. Bunlar güzel gelişmeler :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Şampiyonuz diyebilir miyiz artık :)

Ohoooo,öyle gevşemek yok erkenden.

İspanya biletini aldın mı Kerem? :)

Pasaportum olsa giderdim gerçekten tıpkı Torino gibi ama bir de pasaport masrafı çıkınca bizim gibi öğrenciler için imkansız hale geliyor :)

forum Keremi ispanyaya gönder :)

Engelsiz aslanlarımız gururlandırcak yine bizleri herzamanki gibi içimde çok rahat kupayı alcaz gibi bir his var:)

İncesu: Desteğinizi Bekliyoruz?

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu, Galatasaray.org?a yaptığı açıklamada Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmalarındaki rakiplerimizi değerlendirdi ve herkesten destek beklediklerini söyledi.

Sedat İncesu sitemize yaptığı açıklamada Galatasaray?ın mücadele edeceği A Grubu?nu şu şekilde yorumladı: ?Grubumuzdaki takımlar oldukça zorlu rakipler. İlk maçta karşılaşacağımız AS Dream Team Onlus Taranto, İtalya ligi 2.?si ve kadrosunda önemli yabancı oyuncular bulunduruyor. Oyuncumuz Justin Eveson?ın Avustralya Milli Takımı?ndan arkadaşları olan 2 Avustralyalı oyuncu ve ayrıca 3 tane daha iyi yabancı oyuncuları var. İlk gün akşam karşılaşacağımız ikinci takım olan Hyeres Handiclup ise Fransa lig 3.?sü ayrıca aldığımız bilgilere göre Fransa liginde oynadıkları son 3 karşılaşmayı da galip bitirmişler ve formdalar. Grubun son maçında, 3 Mayıs sabahı karşılaşacağımız CD Fundeso Once Grupo ise İspanya lig şampiyonu ve ev sahibi olmaları nedeniyle arkalarında büyük bir taraftar ve medya desteği var.?

Sedat İncesu, gruptaki karşılaşmaları kazasız olarak atlatmak istediklerini söyledikten sonra B Grubu?ndaki rakipleri de değerlendirdi: ?Grubumuzdaki rakiplerimiz her ne kadar zorlu olsa da maçlarımızı kazasız atlatmak istiyoruz. Grubu lider olarak bitirirsek karşı grubun 2.?si ile, 2. olarak bitirirsek de karşı grubun 1.?si ile eşleşeceğiz. Bu yüzden grup maçları önemli. Karşı grupta Almanya Şampiyonu RSV Lahn-Dill, Fransa?daki yarı final grup maçlarında bizim arkamızdan 2. olarak buraya gelmeye hak kazanan CS Meaux ve şu anda İtalya?da bizimle beraber hazırlık kampı yapan İtalya şampiyonu ve 2007 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Santa Lucia Sport var. Hepsi önemli rakipler. Ama bizde iyi durumdayız, kampın havası çok iyi. Takımımızda eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor. Sadece Hussein Haidari ağır bir grip geçiriyor ve tedavisi sürüyor. İspanya?da Türkiye?yi ve Galatasaray?ı en iyi şekilde temsil edeceğiz, herkesin desteğini bekliyoruz.?

Az önce resmi sitede okudum,Vodafone Şampiyonlar Ligi için takımımıza sponsor olmuş.

umarım bu birliktelik gelecek yıl lig içinde devam eder.

Eder inşallah. Belki de kupayı alırsak seneye burada düzenleriz finalleri :)

İlgili haberde Şampiyonlar Ligini kapsadığı belirtilmişti.

Teşekkürler Vodafone'a. Kupayı alırsak kimse şaşırmasın.

Şu maçları televizyondan izleyebilseydik güzel olurdu.

Yarın başlıyor arkadaşlar maçı nerden takip etcez etme hakkımız varmı internetten

20 saatte 3 maç biraz anormal geldi bana, harcanan eforu merak ediyorum, Sn. İncesu mümkün olursa ortalama 1 maçta kaç kalori harcandığını ve tekerlekli basketbol ile basketbol maçları arasındaki ihtiyaç duyulan enerjiyi kıyaslarsa sevinirim.

Galatasaray?ın A Grubu?ndaki Maç Programı

2 Mayıs 2008 / 14:30 / AS Dream Team Onlus Taranto ? Galatasaray

2 Mayıs 2008 / 19:00 / Hyeres Handiclup ? Galatasaray

3 Mayıs 2008 / 10:30 / Galatasaray - CD Fundeso Once Grupo

(20 saate dikkat)

Bir ihtimal yarın periyot sonlarındaki skorları verebilirim. Yavuz abiden söz aldım inşallah gidebilmiştir :)

Başkan'dan TS Basketbolcularımıza Mesaj

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, yarın Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız için resmi sitemize bir açıklama yaptı:

"Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız bu yıl bir çok branşta yaşadığımız güzelliklere bir yenisini daha ekledi: Önce Türkiye şampiyonu oldu ve şimdi, 1- 4 Mayıs tarihleri arasında İspanya?da Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor
Ilk maçları yarın?

Sevgili Galatasaraylılar;
Bu gençlerimizin başardığı, herhangi bir başarı değildir. Onlar elde ettikleri başarıya,
kişiliklerine işlemiş, insan ve hayat sevgisiyle dolu ruhlarıyla ulaştılar. Galatasaray tarihimizde ve bugün, bu ruhu taşıyan tüm Galatasaraylılar gibi, bu kardeşlerimiz de doğru hedeflere motive olmuşlar, kendilerine duydukları saygı ve hedeflerine olan inançlarıyla taşıdikları formayı böylesi bir rekabet düzeyine getirmişlerdir.

Onları kutluyorum. Ve buradan sesleniyorum:

Kalbimiz sizinle? Sizi Avrupa Şampyonu görmek istiyorum.
Eminim, 4 Mayıs'ta bu müjdeyi verirsiniz.
Kuşkum yok? Çünkü, siz, en iyisisiniz."

Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Üzerimizdeki ölü toprağının atıldığını gün geçtikçe yeni örneklerle pekiştirmek ne güzel.

Eski başkanımız takımımızı şampiyon olunca hatırlardı. Şimdi Adnan Polat şampiyona öncesi başarı dileklerini gönderiyor takımımıza.

Başkanımız gibi ben de yürekten inanıyorum engelsiz aslanların bizi İspanya´da en iyi şekilde temsil edeceklerine.

Bu kadar başarılı takım görmek gerçekten bir GALATASARAYLI olarak beni duygulandırıyor.Harika seneler geçiriyoruz unutulmaz yıllar unutulmaz anlar... Her sene en mükemmel olma yolundayız.Başkanımız ve tüm taraftarımızın dediği gibi hep tekrar ediyoruz: İNANIYORUZ !

umarım adnan polat bu tarzına baskanlıgı süresince devam eder. her gecen gün klübümüzün bir adım daha attıgını görmek beni daha cok heyecanlandırıyor.

Geri