• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ayhan Şahenk Spor Salonu'na Ulaşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.gscimbom.com
@Batuhan Varolsun
Her maç topicinde sorular geliyor. Böyle bir topice gerek vardı.

İnşallah yardımcı olabilirim. Alıntıdır.

-

Ayhan Şahenk Spor Salonu, İstanbul Maslak'ta Darüşşafaka Lisesi kampüsü içinde yer alan spor salonudur.

Salonun seyirci kapasitesi 3500 kişidir. 350 araçlık otopark bulunmaktadır. 1995 yılında kullanıma açılan salon, uluslararası standartlarda sportif faaliyetlerin yanısıra evrensel sanat ve kültür etkinliklerinin de gerçekleştirildiği çok amaçlı bir yapıya sahiptir.

25A RUMELİ KAVAĞI - 4.LEVENT METRO
25T SARIYER - TAKSİM
29A DERBENT MAHALLESİ - BEŞİKTAŞ
29C TARABYAÜSTÜ - KABATAŞ
29D FERAHEVLER - KABATAŞ
29F FERAHEVLER - 4.LEVENT METRO
29GM MASLAK GAZETECİLER SİTESİ - 4.LEVENT METRO
29T TARABYAÜSTÜ - 4.LEVENT METRO
325YK1 DERBENT - YENİKAPI
325YK2 DERBENT - YENİKAPI
341T SARIYER - TOPKAPI
41 SARIYER - 4.LEVENT METRO
42M BAHÇEKÖY - 4.LEVENT METRO
59RS RUMELİHİSARÜSTÜ - SARIYER

Durak Adı: Lise

Kaynak: iett.gov.tr

Sefer saatlerini ve sürelerini linkten kontrol edebilirsiniz...

istanbul_Salon_harita.jpg

ayhansahenkhy0.jpg

Resmi büyütmek için tıkla

Ayhan Sahenk Spor Salonu
Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkisi, Sarıyer / İstanbul
Telefon: 0212 286 22 00
Telefon: 0212 286 41 26
Telefon: 0212 286 08 42
Fax: 0212 286 38 12

Salona sahil yolundan gelmek isteyenlerde 40-T Taksim-İstinye Dereiçi veya Kabataş-İstinye Dereiçi otobüslerine binip son durakta indikten sonra 10 dakikalık bir yürüme yolundan sonra salona ulaşabilirler. (Yol rampadır,taksiyle çıkmayı tercihte edebilirsiniz taksi 3 YTL tutuyor.

Arabayla gelmek isteyenler icin yol seceneklerini anlatayim.

Oncelikle tahminimce herkesin kullandigi yol, minibuslerin de kullandigi, 4. Levent-Sanayi Mah.-Seyrantepe Kavsagi-Maslak yoludur. Bu yolda zaten dumduz bir sekilde gidilince Parkorman'in karsisindan sapilinca salona cikiyor, bunu detaylandirmaya pek gerek yok sanirim.

Sahilden gelmek isteyenler icin her 2 taraftan da (Sariyer tarafi ve Besiktas tarafi) sapis ayni yerdendir. Besiktas tarafindan gelenler sonlarina dogru yolun Emirgan'i' gececeklerdir. Daha sonra karsilarina bir isik cikacaktir. Buradan sapilmayacaktir. Bu noktayi tarif etmek gerekirse, bu yoldaki isiklarda ya duz gidilir yada sola donulur, sola donuste bir yokus vardir. Burada duz devam edilecek. Buradan yaklasik 100 metre sonraki isiklardan sola donulecektir. Bu noktada yukardaki tabelerlarda SOLA dogru Maslak ve Derbent, DUZ istikametinde ise Tarabya ve Yenikoy yazmaktadir. Sariyer tarafindan gelenler de son olarak Yenikoy'u gectikten sonra Istinye Devlet Hastanesi'ni de gecip bahsettigim isiklara gelip, saga doneceklerdir. Bu yol bir sure sizi duz goturecektir, tabelalari izlemenizde fayda vardir, ilk onemli yol ayriminda sol takip edilecektir(Yine Maslak ve Derbent oklari). Dogru yolda oldugunuzu, sol tarafta yukarida ABD konsoloslugunu daha sonra Borusan Otomotiv'i gorurseniz anlarsiniz. Kisa bir sure sonra Maxi Center gozukecektir. Burada bir cok yolla salona gelebilirsiniz ama en dogrusu Maxi'yi saginiza alarak "Derbent" tabelasini takip etmektir, bu noktada "Maslak" icin sola donulur. Bu yolda once sola donulmez tabelasi gordukten hemen sonra bir gobege geleceksiniz, burada sola yukari dogru devam eden yola gireceksiniz(Tabela olarak Darussafaka Mahallesi yazar). Bu yol yokus halinde sizi yukariya cikaracaktir ve geldiginiz gobekten saga donunce hemen salona cikacaksiniz.

Bir de 3. ve benim en cok kullandigim "Resitpasa" yolu vardir. Bu yol eski adiyla "Armutlu" yeni adiyla "Fatih Sultan Mehmet" mahallesini, Resitpasa ustunden Istinye'ye baglamaktadir ve yillardir 1 kere dahi trafige rast gelmemisimdir (Cumalari pazar kurulmasina ragmen Dacka macina sorun olmadan geldim). Yanliz bu yol oldukca anlatilmasi zor bir yol, Ulus-Etiler-Akatlar-Levent-Ortakoy-Karanfilkoy ve civarinda yasayan yada mac gunleri oralardan gelenler bana ozel mesajdan ulasabilirler.

Bu sene mecburen A.Şahenkte oynayacağımız için salon tartışması yerine daha fazla taraftar gelebilmesi için neler yapılmalı bunları düşünelim!!
Benim önerilerim.
1-Bilet fiyatları kesinlikle normal maçlarda ve uleb maçlarında 5 ytl derbilerde 10 ytl olmalı.
2-Cuma günü oynanan maçlar ve uleb maçları 8.30 veya 9 da olmalı... trafiğin en yoğun olduğu gün cuma günü olması sebebiyle özellikle cuma maçlarında dikkat edilmeli. Cumartesi ve pazar maçları yayıncı kuruluşun menfaatleri için erken saatte 14 te oynatılmamalı bir çok insan 12-13 saatlerinde işten çıktığı için maçlara gelememe durumu ortadan kalkmalı.
3- Belirli maçlara bazı semtlerden otobüs kaldırılmalı. beyoğlu,bakırköy,kadıköy vs....
4-A.Dedehayır dışındaki Yöneticilerimizde maçlara gelerek taraftara örnek olmalı vede ondan sonra eleştirmeliler.
5-Kombine satarken verilen vaadler yerine getirilmeli.
6-Bjk-ep-fbü-tt mümkünse bunların hepsini veya çoğunu yenmeli :) :) :)

Eminimki biraz akıllı ve mantıklı adımlar atılırsa A.Şahenk'e daha fazla taraftar gelecektir, ama yöneticilerimizde bize biraz kulak vermeli.

4. levent te metrodan indiğimizde otobüsler ne kadar zamanda salona ulaşıo... zamanlama açısından bnm için çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim...

Uğur AVCI' Alıntı:
4. levent te metrodan indiğimizde otobüsler ne kadar zamanda salona ulaşıo... zamanlama açısından bnm için çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim...
Otobüsle 20-25 dakikada ulaşırsın.

Maslak trafigine karsi alternatif bir rota vermek istiyorum.
Zira ben cogu zaman bu arka yoldan geliyorum ve bu yolda trafik yok
Sadece Istinye Park'in onunde takilinabilinir bu da kis aksamlari 17-18 trafigi olursa.

Z.Kuyu'da Maslak yonune degil, Etiler yonune girip, RumeliHisari'na kadar gelip,
2. kopruye giden, Kucukarmutlu icinden Resitpasa'ya cikan yolu bilenler varsa.. 2. kopru uzerinden gecen ust gecidi gectikten sonra, direk karsinizdaki yol Resitpasa'ya gider. Bu yoldan Resitpasa icinden gecerken Enka'ya cikan yola gidebiliyorsunuz. O yolda Istinye Park'a cikan yol.
Sonra IstinyePark'in yanindan asagi saliyorsunuz.. Derbent'e kadar.
Sonra Derbent'den yukari Darussafaka mahallesine. Bu rota boyunca hic trafige rastlamadim. Etiler civarindan Salona 10 dakikada ulasabilirsiniz.

Mkoy ya da Besiktas Barbaros istikametinden gelenler Z.Kuyu'da Maslak istikametine trafik gorurlerse, Etiler e girip, Armutlu yonunden bu yolu kullanirlarsa, trafik oldugu zamanlar salona ulasmak icin alternatif rota olur bu.

Otobüsle 58/59N, Fatih Sultan Mehmet Mah. otobusune binip, Armutlu koprusunden sonra, Armutlu meydaninda inip, orada hemen taksi duragi var, taksi ile 4-5 kisi bu bahsettigim arka yoldan Darussafaka Mahallesine cikabilirler. 15-16YTL yazar en fazla. O da adam basi 4-5 YTL

Metro ile 4. Levent'e gelip, oradan taksi ile Metro cikisindan, taksiyi Maslak istikametine degil, iceri Etiler-Armutlu tarafina yönlendirip yine yukardaki rotayi kullanarak Maslak trafigine girmeden de salona ulasabilirsiniz.
4. Levent Metro Duragindan bu rota ile salona ulasmak 22-24YTL civari tutabilir.

Besiktas tarafinda olanlar, Uskudar-Anadoluhisari gibi karsidan gelenler sahil hattini kullanip, Istinye'den cikabilirler salona. Istinye'ye kadar sahil hattindaki otobuslerle ulasilabilir. Istinye Meydani'nda inip taksi ile salonuna cikilabilir. Bebek'e Anadolu Hisari'ndan rutin saatlerde vapur var.
Istinye'de Deniz Otobusu iskelesi var. Oraya gelen seferlere bakilabilir.

Arkadaşlar ben Anadolu yakasında maltepede oturuyorum.Anadolu yakasından nasıl ayhan şahenke ulaşabilirim.

4.levent metrodan taksiyle salon 10 ytl tutuyor 5 dk da ulaşıosun onuda öğrenmiş olduk...:) bugun çok güzel bir atmosfer vardı salonda gelen herkezin ağzına sağlık çok güzel bağırdık...:)

Sadık Kalaycıoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar ben Anadolu yakasında maltepede oturuyorum.Anadolu yakasından nasıl ayhan şahenke ulaşabilirim.
Kullandığım yolu yazayım.Kozyatağından (Carrefour'un karşısındaki geçidin altından) 129 L'ye binip 4. Levent'e gelirsin.Parkorman'dan geçen minibüslere binip salona ulaşabilirsin.Ayrıca Gazeteciler Sitesi'ne giden otobüslerle salonun önünde inilebiliyor.Hanzevast maçında öyle yapmıştım.

bakırköyden salona nasıl gidebilirim ayrıntılı biçimde yardımcı olursanız sevinirim.

bakırköyden salona nasıl ulaşabilirim ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim.

Ayhan Şahenk'e ulaşmak :?

ZOR

Okan BAKIR' Alıntı:
Ayhan Şahenk'e ulaşmak :?

ZOR

500 evlerden topkapı ordanda sarıyer otobüsü ile lise durağı zor değil walla yeterki gelmek iste..

Gülşah Hato' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":3km4oa5i]Ayhan Şahenk'e ulaşmak :?

ZOR

500 evlerden topkapı ordanda sarıyer otobüsü ile lise durağı zor değil walla yeterki gelmek iste..[/quote:3km4oa5i]

Bu yolu hiç denememiştik bi dahakine böyle gelicez o zaman teşekkürlerr.

SARIYER - TOPKAPI hattı
Gidiş-Dönüş sefer süresi: 180 dakika. :P

İsLam SOYDAS' Alıntı:
SARIYER - TOPKAPI hattı
Gidiş-Dönüş sefer süresi: 180 dakika. :P

arkadaşım bu hat kalktı.........

Durağın adı değişmiş.Lise durağı yerine Fatih Parkorman durağı.

Valla 3 vesaitle gidip geliyorum biri vapur olmak üzere ve hepside 35 dakikanın üstünde sürüyor.. Ataşehirde oturuyorum Anadolu yakasının bir ucunda... Ama ne yapıp edip geliyorum sadece Gecee geç maçlara katılamıyorum..Ulaşım nedeniyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri