• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ayın Oyuncusu (Şubat)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05

Ayın oyuncusu

• Robert Hite

Oy: 0 0.0%
  • Cüneyt Erden

• Cenk Akyol

• Kullanılan toplam oy
    71
Puanları 0
Çözümler 0
@Murat İnal
Şubat ayının oyuncusu size göre kimdir ? Belli olmaz belki bir sürpriz olabilir bu konuda :)

Çok ön plana çıkan oyuncumuz olmadı bana göre ama zor anlarımızda çok büyük katkı yapan Murat Kaya bence bu ayın en iyi performansını gösterdi..

ucan adama verdim oyumu 8)
heeeeeyt :P

hite ve istikrar

Yaptığı fedakarlıklar ve özverili oyunu ile robert hiteeeeeee..

Kaptan gerçekten hakedio!!

benimde oyum hite'a gitti aynen devam aslan

Hite ile Cüco arasında kalsam da eğer Cüneyt kaptan dersem siteden atılma tehlikesi doğuracağı için Hite diyorum. :)

Dee yi neden ekledinki diyip kendi kendime listeden Dee yi çıkarayım derken diğer oylar gitti.Kusura bakmayın beyler. Yeniden eklerseniz sevinirim oyları.

Robert Hite ...

rob rob rob üç defa

tamamen yanlış bir karar verdim
ama kararımla ve kendisiyle gurur duyuyorum
CHARLES GAINES

Hite da muhteşem bir performans sergilemesine rağmen(sakat sakat) ; Gaines'tir bu ayın birincisi...

Robert HİTE !

Bence de pek ön plana çıkan oyuncumuz olmadı.Takım oyununu oturtmuşuz diyebiliriz.İstatiksel yaklaşmak gerekirse,Hite.Ancak oyum Murat Kaya'ya...

son haftalardaki yükselen performansı ve deenin yoklugunda sakat sakat oynayıp hem gemisini terketmeyen hem de sorumluluk almaktan kaçınmayan kaptana veriyorum oyumu.

gainesi de düsündüm ama cüneyt agır bastı :)

Bu ay Bence HİTE

Kaptana gitti benim oyum

Geri