• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Formaları Galatasaray Store?larda

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan Kemal Şen
B_93ea5274b7e85184d2d6e9b76c48fb3d.jpg

Basketbol Formaları Galatasaray Store?larda
Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımızın formaları Galatasaray Store?larda taraftarlarımızın beğenisine sunulmuştur.

Galatasaray Pazarlama A.Ş.

http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/3342.php

işte beklediğim haber teşekkürler yönetim :)

storelarda derken
Adanada ki Tırda da bulabilecekmiyim
Ayrıca numaralı ve isim yazılı forma bulabilirmiyiz?

sanırım tüm storelerde bulunur artık isteğe göre yazılır gibime geliyor

Buldum da bunuyormuş gibi olmasın ama parçalının omuz kısımları bayan forması gibi, o kısmı hoşuma gitmedi. Umarım resimden dolayı göz yanılmasıdır çünkü en çok almayı istediğim forma parçalıydı.

Sarı ve kırmızı formalar da çift taraflı galiba, bana öyle geldi. Yaka kısmında etiket olmaması da bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Uğurcan Günel' Alıntı:
Buldum da bunuyormuş gibi olmasın ama parçalının omuz kısımları bayan forması gibi, o kısmı hoşuma gitmedi. Umarım resimden dolayı göz yanılmasıdır çünkü en çok almayı istediğim forma parçalıydı.

Sarı ve kırmızı formalar da çift taraflı galiba, bana öyle geldi. Yaka kısmında etiket olmaması da bu ihtimali kuvvetlendiriyor.
evet benmde dikkatimi çekti kesinlikle bayan forması gibi
o bende de hayal kırıklığı yarattı açıkçası

3 ay sonra yeni formalarımız çıkacak :) :) biraz geç olmuş

Doğan Aksu' Alıntı:
3 ay sonra yeni formalarımız çıkacak :) :) biraz geç olmuş
3 ay sonra yeni formalar derken? Yeni dizaynlar mı?

yönetimin kafasına birşey düştü galiba

Fiyatı bilen var mı ?

eğer fiyatlar uçmazsa bir PARÇALI H.Beşok forması alırız.

yaa önündeki cafe crown çok kötü yaa:( nefret ediyorum bundan:(

www.gsstore.org ta yok formalar. görünmüyor. ya site yenilenmedi. yada henüz satışlar başlamadı.

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
yaa önündeki cafe crown çok kötü yaa:( nefret ediyorum bundan:(

o reklam olmadan formalar satılmazki. adamlar onun için para veriyorlar.

ya gerçekten bayan formalarına çok benzemiş acaba bunlar bayan formaları olup sadece onların resmi koyulmuş olamaz mı

işte formalar arkadaşlar:

Kız takımı forması bile değil. Sporcu kadın iç çamaşırı gibi duruyor özelliklede parçalının omuz kısmı. Daha önce yapılmıyor diye avutuyorduk kendimizi,ama şimde ne diyeceğiz?

Şu arkadan çekim resme bir bakın. Bu ne özensizlik ya.http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=4203

Valla benim gibi atletik bir vücuda sahip genclere uyar valla :P

Ama hakkaten biraz abarti duruyor. sporcularin orijinal formasi mi bu??

kesinlikle değil ya ülker golden yazısına filan bakar mısınız ?? almayı düşünüyodum vazgeçtim diğer yıllarda daha iii formalar çıkartılır inşallah

benim anlamadığım formanın üst kısmı 55 lira. şortu 60,50 lira. şortun ucuz olması gerekmez mi?

Geri