• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Oynuyoruz

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Ali Ömer Horzum
Her salı Göztepe'deki Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu'nunda top oynayacağız arkadaşlar. Salonu cüzi bir miktara kiralıyoruz. 8 kişilik kontejanımız var. Ben ve Arda abi orada olacağımız için, 6 kişiye daha ihtiyacımız var. Lütfen gelebilecek olanlar buraya yazsın. Çekinmeyin, basketbol oynuyoruz.

Saat kaçta?

Çok uzak ya.Ataköy civarlarında oturan yokmu hiç :)

Dün Arda abiyleydik, oynadık. Dedim abi, siteye söyleyelim, 8 kişiyi mutlaka buluruz. Dalga mı geçiyorsun dedi, haklıymış. Basketbol konuşulan sitede bu kadar az oynayan adam olması ne kadar ilginç. :)

bu taraflarda oynansa tamam da bizim burayla kadıköy ooo çok uzak ataköy falan olsa saati uysa her türlü adam kadromu kurup gelirim :)

çok uzak ya

bencede çok uzak yaklaşık 1500 km

Evet uzak 520 km...Birde İstanbulun çekilmez trafiği :?

150 km..

Oldukça uzak. Kusura bakma Tupac'cim, pardon Ömer'cim.. :)

Ömer kardeş , bundan sonraki günü ve saati özelden yazabilirmisin. Telefonunuda yazarsan sevinirim.

Ömer saat kaçta oynuyorsunuz?

Çok uzak yahu :).Bir Bakırköy'de yada Ataköy'de olsa iyi olurduda Göztepe çok uzak valla :)

Çok uzak olsada gelmeye çalışacağım Ömer.

20 21 arası yapıyoruz. Cevdet abi sana atacağım mesaj. Şöyle bir çekirdek kadroyu oluşturursak, düzene sokarız.

Ataköy'de yapalım isterseniz böyle bir organizasyon.
ister salonda ister dışarda ayarlarız bir şeyler?Ataköy için katılabilecek olanlar kimler?

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Ataköy'de yapalım isterseniz böyle bir organizasyon.
ister salonda ister dışarda ayarlarız bir şeyler?Ataköy için katılabilecek olanlar kimler?
ben varım ama yanımda 2 kişiyle :)

haydaa..olum niye haber vermiyorsunuz ? gelirim bende konuşalım MSN'den..

Aslında geçenlerde konuşulan turnuva için tam zamanı değil midir? Bahar geldi havalar yavaş yavaş ısınıyor.GsBasket.org turnuvası için tam zamanı bence.

Ömer Horzum' Alıntı:
20 21 arası yapıyoruz. Cevdet abi sana atacağım mesaj. Şöyle bir çekirdek kadroyu oluşturursak, düzene sokarız.
tamam kardesim, mesajini bekliyorum.

Buradanda anlaşılacağı gibi sizin yapacağınız yer forumdaki arkadaşlara çok uzak kalıyor.Ataköy bakırköy civarında olursa katılım çok yüksek olur.Bende takımımla birlikte katılırım.Hatta forumdan yeteri kadar katılım olursa 5'e 5 maç yaparız.

Burada oynayacak güzel yerler var.Açık kapalı farketmez

Geri