• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL | Galatasaray 90-74 ERA Nymburk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Odaklı şekilde, keyifle bekleyerek salondayız.

Tenerife çıkar diye düşünüyorum karşımıza nasıl bir rakip?

İnşallah kazanacağız.Güvenimiz tam.

Son düzenleme:
Yarın konsantre şekilde oynayıp turu riske atmamak lazım. Umarım taraftar da salonu doldurur. Keyifli ve net bir galibiyetle turu geçeriz.

Trt Spor Yıldız veriyor maçı.

İlk yarı sonucu 46-40
Biraz daha savunma yapmalıyız.
Top kayıpları azaltmalıyız.

Rob Gray sakatlanıp çıktı,Palmer ayağının tozuyla 2 basit top kaybı + 3'lükte adamını boş bıraktı.Çok kötü oldu.

Gray dönemeyecek galiba. Daha önce bu kadar sakatlık verdiğimiz bi sezon daha yoktur herhalde.

Seyredemiyorum maçı Gray dönebildi mi ?

Basketbol Şampiyonlar Ligine senelerdir hiç ısınamadım.Bizim olmamızı istediğim yer Eurocup fakat 1 kezde biz BCL'de final four keyfini,heyecanını yaşamış olalım.Tebrikler takıma,Yakup hocaya ve taraftarlarımıza.

Gray kalan kısımda dönmeyecek.. Ama GALATASARAYIMIZ artık tarihinde İLK KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FINAL 4'da diyebiliriz son 1:01 88-74 Nihayet ya HELAL OLSUN TAKIM ohh be..🟨🟥

Tebrikler , ins. Kupayida aliriz.

CL'de ulaşılan final-4 başarısı için takıma tebrikler. Doğrusunu söylemek gerekirse hiç beklemiyordum ama takım zoru başardı. Son dörtte oynanacak maçlar için başarılar dilerim, dilerim ki final oynayıp şampiyon olalım.

Bundan sonra kupa beklememek ayıp olur artık
Haydi gelsin kupa artık

Böyle bir başarı bu takımdan beklemiyordum tebrik ederim Aslanlar 💛❤️👏

Oyunculara ve teknik ekibe tebrikler. Yolun sonu kupa olsun.

Son gittiğim maçı kaybetmiştik, neyse ki bu maçı kazandık.Bir Avrupa maçı için seyirci yeterli sayıda değildi.Umarim yolun sonu kupa olur.

Geri