Berkan Kutlu

Futboldan uzak kalınca oyuncu hakkında çok fazla yorum yapamıyorum ama ödenen bonservis bedeli, taraftarın beklentileri doğru hamle izlenimi yaratıyor bende.

Oyuncunun sosyal medyadaki videosu Berkan´ın yönelik başarılı olması isteğimi daha da artırdı. Oyuncunun kendi paylaşımı resmi hesabın paylaşımına göre kat kat daha güzel. Profesyonel sosyal medya desteği alan oyuncu mu yoksa kulüp mü? Eğer oyuncunun paylaşımını da kulüp hazırladıysa, sözümü askıya alıp kulüp çalışanlarına da teşekkür ederim.

 
Basligina hic ugranmamis.Son yillarda Super Lig’den transfer ettigimiz en faydali oyuncu kendisidir.Ayrica Kerem’den sonra en degerli yerli oyuncumuzdur.
Ve ayrica daha 98 dogumludur :) Kendisini cok begeniyorum.Temposu muthis.Biraz da hucum yonunde kendisini gelistirirse tam bir Dortmund topcusu.
Sunu yazdigim icin herkesten ozur dilerim.Temposu iyi ama hucum yonunde asla kendini gelistiremez.Taylan’dan bile kotudur.Ayaksiz topcunun onde gideni.
 
Yapmayın böyle, takım kötü, sonuçlar kötü olunca bütün oyuncular göze batıyor. Yeni hoca biraz daha rakip ceza sahasına sokuyor ama henüz bur sonuç alamadık.Cok teknik değil belki ama mücadeleci bir oyuncu.Ve daha uzun süre kontratı var ,umarım seneye daha iyi olur.Bu sene kazasiz belasız bitsin artık.
 

Üst