Beykoz:61-Galatasaray:68

Beykoz-61 Galatasaray-68
Balıkesirde oynanan maçta Gs Beykozu 68-61 yenmeyi başardı.(Takım formalarında isim yazmadığı için özellikle yabancı oyuncuların forma numaralarını kullanıcam.)İlk beşimiz Bodderic,Jabocson,Ferreira,Arda ve Umut Tınaydı.Ferreira maçta 13 sayıyla oynadı.oyuncu çok atletik ama çok basit sayılar kaçırıyor.Bu maçta 1de smaç kaçırdı.açıkçası pek beğenmedim.Beykoz'un kalınını çoğu kez kaçırdı müdafada çok iyi değildi.7 numara(Bodderic diye biliyorum)maçın adamıydı ve en skoreriydi 24 sayı attı.kısa boyuna rağmen bloklarda başarılıydı.Üst üste 3 üçlük attı.Diğer yabancımız 8 numaranın yanılmıyorsam 6 sayısı var.rakip potada hücüm ribandlarında başarılıydı ama genel olarak çok iyi değildi.Umut Tınay güzel bi maç çıkardı.11 sayın attı,top kaparak hızlı hücümlar başlattı.Arda maçta 4 sayı attı.Üçlük denemeleri isabetsizdi.Genel olarak takım pek kendini sıkmadı gibi geldi bana.Oyuncularımız çok genç.Yinede güzel maç oldu.Devreler:1.periyot 19-15 Beykoz,2.periyot 31-39 Gs,3.periyot 43-51 Gs,4.periyot 61-68 Gs.(Oyuncularla ilgili istatistiklerde oynamalar olabilir kusura bakmayın.)
 
Galatasaray :

Estevam Ferreira 13 sayı, 8 ribaund, 2 blok, Gökhan Üçoklar 5, Enver Ekmen 0, İsmet Hacıoğlu 2, Nick Jacobson 24 sayı, 7 ribaund, Brian Boddicker 0 sayı, 4 ribaund, Arda Vekiloğlu 4 sayı, 7 ribaund, Umut Tınay 11 sayı, 5 asist, Cihad Şahin 9 sayı, 7 ribaund
 
Walla beyler maçı izlemeden sadece skorlara bakarak yazdığımız için yanılabiliriz ama takım için kazanmak kendilerine güwenmeleri için olumlu diyom...
 
Her ne olursa olsun galibiyet güzel.Ayrıca Beykoz şu ana kadar 2. ligin tozunu atıyor.Küçümsemek yanlış olur.Jacobson'ın performansı umut veriyor.Böyle bir oyuncu bize her zaman gelmez.Boddicker'ı değerlendirmek için de bence istatistikler iyi bir kaynak değil.Mert ve Orhan galiba hiç oynamamış.Aslan yüreğin performansı da çok yeterli gözükmüyor.Ferreira ise 13 sayı,8 ribaund gibi yeterli sayılabilecek bir performans göstermiş.Yarın da Tuborg'u yenersek Karşıyaka maçı formalite olur. Diğer maç ne olmuş?
 
Sezon sonunda bizden koşa koşa ayrılan eski oyuncularımızın ilk maç performansları;
Denktaş Güney:0 sayı
Tufan Ersöz:2 sayı
Burak Sezgin:3 sayı,2 ribaund
Ne deyim Allah'ın sopası yok...
 
Ben özellikle Burak Sezgin'in ayrılmamasını istemiştim.O pozisyonda iyi oyuncular aldık ama yinede o kalsaydı iyi olurdu.
 
dier maçta
tuborg karşıyakayı 91-76 yenmiş
yrn saat 4 te tuborgla oynuycas koyarsak çıkıorus gruptan

ayrıca ülkerde 30 wurmuş
dion glover sahada en çok sayı atan oyuncu olmuş
 
bencede arkadaşlar daha sezonun ilk resmi maçı vede beykoz bile olsa iyi bi takımla oynadık... fazla kastıklarını düşünmüyorumm... maçı kazanmamız yeterli bence asıl maç yarın eğer iki maçtan birini alırsak yeter bize gruptan çıkarız...

ben açıkçası takımdan umutluyum bu sezon... :D :D :D
 
Harun da bu aralar inanılmaz oynuyor.Bize hazırlık maçında 26 atmıştı,bugün de Banvit'e 38 atmış.Ben en son Booker ve Koch'un 35 sayısını hatırlıyorum.Harun böyle oynarsa İTÜ'den korkulur.
 
Beykoz ne kadar yatırım yapmış olursa olsun Tuborg yada Karşıyaka kadar iyi olacaklarını zannetmem. Yeni yabancılar çok parlak oynamadıkça bana göre zor ihtimal 2'ye girebilmek.

Ayrıca haydi yabancılar yeniydi,uyumsuzdu vs. diyelim. Bu Arda Vekiloğlu kardeşim ne zaman bu takımın bugünkü şartlarda en önemli oyuncusu olduğunu hatırlayıp maç sonunda ona göre istatistik çıkaracak?
 
yawas yawas cok guzel olcak yabancılarda guzel olduna ınanıyorum ki öle!!yaw lıg ne zaman baslıyor lig
 
Rahat bi galibiyet aldık.. Ferreira ile Jacobson iyi oynamışlar..
 

Üst