• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bi Basketbol sorum var :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arman Akboğa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Çözümler 0
@Arman Akboğa
Soru su mesela son saniyelerde oyuncular orta sahalardan falan sallıyo ya işte onlar istatisliklere geçiyomu 3 sayı istatisliklerine mesela ?

nerden aklıma geldi bugun fener-darüşafaka maçında böyle bişey dediler çok düşündüm ama ne bilim bulamadım sitedeki engin basketbol bilgisine sahip büyüklerimden ve kucuklerimden yardım bekliyorum :)

kempes89' Alıntı:
Soru su mesela son saniyelerde oyuncular orta sahalardan falan sallıyo ya işte onlar istatisliklere geçiyomu 3 sayı istatisliklerine mesela ?

nerden aklıma geldi bugun fener-darüşafaka maçında böyle bişey dediler çok düşündüm ama ne bilim bulamadım sitedeki engin basketbol bilgisine sahip büyüklerimden ve kucuklerimden yardım bekliyorum :)

Tabi ki geçiyor. İstatistiklere geçmeyen bir atış sayı olunca skorboard a da etki etmezdi . Öyle düşün ....

Haklısın Arda abi.Senin söylediğin cok daha mantıklıda.Ama öyleyse amerikalılar bunları sallamaz die düşünmüstüm.Demek o kadarda yüssüz değillermiş :P

Arda'nın dediği gibi sahada oyun süresi içinde yapılan herhareket gibi son saniyede yapılan atışlarda geçerli...

Arman senin dediğin maç; Fenerbahçe-Darüşaffaka maçında,
3. Çeyrek'in sonunda Kelvin Gibbs son anda Kendi potası altından Fenerbahçe potasına tek eliyle salladı ve çemberin yanına vurdu az kalsın sayı oluyordu...
Herhalde bahsettiğin maç oydu ;) ;) ;)

Benimde aklıma şu geldi: Son saniyede top birinin elinde patladı ne şut attı nede pas verebildi ozman top kaybı yazılıyor mu??

Aynen Öyle Saygın :)
Ama Onlar merakımızı gidermek yerine gülmeyi tercih etti ;)

kaan' Alıntı:
Benimde aklıma şu geldi: Son saniyede top birinin elinde patladı ne şut attı nede pas verebildi ozman top kaybı yazılıyor mu??
top kaybı yazacaklarını sanmıyorum.

kaan' Alıntı:

Hangi son saniye ama
24 saniyemi
yarı sahaya geçerken 8 saniyemi
yoksa maç biterken son saniyemi :)

8 saniyede top kaybı yazıolar galiba zaten.
periyot biterken tobu elinden çıkaamadan elindeyken süre bitti n'olur??

yok o zaman yazılmaz NBA' de yazılmıyorda
Avrupada bilmiyorum tam ama yazılmıyodur heralde.

Geri