• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final 2. Maç / Galatasaray 56-40 AGÜ

Puanları 0
Çözümler 0
@Enes Kömürcü
Kayseri'deki ilk maçı Loyd'un yokluğunda kaybettik. Loyd'un bu maçta da oynayıp oynamayacağı belli değil.

Belki de Ekrem hocayı takımın başında göreceğimiz son maç olacak. İpekçi'ye imkanı olan gitmeli.

12 Nisan Salı
19.00
Abdi İpekçi Spor Salonu

Şu maç için şöyle twitterdan falan bir çalışma yürütülse en azından 5 6 bin olabilsek keşke ya. Ekrem hocanın taraftar önünde son maçı olacak gibi duruyor, bari bugün yakışanı yapalım.

Loyd olacak mı?

Ligde hemen bütün takımların iki Amerikalısı yanında birde devşirmesi varken biz bugün play-off çeyrek finaline Amerikalı oyuncusuz çıkıyoruz.

Ekrem Memnun'un son maçı olabilir, sevenlerini salona bekliyoruz!

Martinez ve Kulichkova gibi iki yeteneksiz basketbolcuyu bu sene kadroda tutup maas odedik ya...Ne diyim ben bu transfer islerinde emegi olan sahislara.

Orada olacağım. Umarım her şey güzel geçecek. İşin basketbol kısmını bilemiyorum pek konuşulacak birşey de yok gibi. Ama olsun ; sevdiğimiz insanlar orada olacak.

Martinez ve Kulichkova gibi iki yeteneksiz basketbolcuyu bu sene kadroda tutup maas odedik ya...Ne diyim ben bu transfer islerinde emegi olan sahislara.

Martinez geçen yıl takım şampiyon olurken 40 dakika oynuyordu, ve önemli katkıda bulundu, kalmayı hakketti... Bu yıl kötü performans gösterdi ama takım halinde yaşadığımız sorunları düşününce kimseye kızamıyorum, tek suçlu yönetim...

Nevriye ve Loyd yok. Nuria,Dubljevic ve Wauters'in de hasta olduğu söyleniyor.. Bugün sezonun son maçına çıkmamız için bütün şartlar oluşturuldu yönetim tarafından.

Nevriye ve Loyd yok. Nuria,Dubljevic ve Wauters'in de hasta olduğu söyleniyor.. Bugün sezonun son maçına çıkmamız için bütün şartlar oluşturuldu yönetim tarafından.

3 yabanci da hasta mi ? Onlara da mi paralarini odemedik yoksa ? Gerçi tanidigimiz Dubljevic'in boyle hesaplar yapacagini sanmiyorum ama bu yonetimden her sey beklenir. AGU'ye karsi sezon genelinde 0/4 yapmak, gerçekten facia olur...

Nevriye, Cansu, Wauters, Dubljevic ve Martinez zehirlenmis. Kulup maçin ertelenmesi için talpete bulunmus.

Resmi siteden bir haber yok.Umarım doğru değildir.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omer Yalçinkaya JWSBasketball'a demeç verdi, dogru gibi duruyor.
Bu arada Kizer olayinda jet hiziyla hukmen yenilgi karari veren TBF, McCarville konusunda disiplin kuruluna sevk veya karar açikladi mi? Sitelerinde bir sey bulamadim. Seri sonlansin da AGU elenirse bize yaramasin, AGU geçerse FB maçia denk gelsin diye bekliyor da olabilirler.

Bu sene bitsinde kurtulalim artık yemin ederim sıkıldım ya..
Bitsin bu sene Allah aşkına bitsin...

Nevriye, Cansu, Wauters, Dubljevic ve Martinez' in zehirlenme olayı doğruysa kulüpte yedikleri yemekten mi zehirlenmişler ? Hepsinin ayrı ayrı kendi evlerinde zehirlenmesi imkansız. Ya da başka bir sorun mu var? Her halükarda yine yönetimin başrol oynadığı bir saçmalıklar ve kepazelikler zinciri bekliyor bizi. Kulüpten, bu oyuncular bilerek tarihi geçmiş gıda yediler açıklaması gelirsede şaşırmam :)

Erteleme talebi reddedilmis. Bugun ya subenin derinliklere batisinin, ya da ben sartlar ne olursa olsun Galatasaray'im dusturunu cumle aleme kabul ettirisinin miladi olacak.
Cok isterim kizlarin AGU'yu hasta hasta, 5 kisiyle yenip yonetime tipki erkek takiminin yaptigi gibi bizi kuçumseyemezseniz demesini...

Tbf reddetmiş talebi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kızlar bugün yense ne değişecek ki?

Başımızda bu ''adamcıklar'' olduğu sürece bugün yensen de bir şey değişmeyecek. Kaç oyuncun zehirlenmiş, bir ertelenmeyi bile sağlayamıyorsan git harbiden simit sat onurlu yaşa.

Şu sezon bir an önce bitsin artık.

Sıkıldım artık bu yönetimden yeter ya bu futbol takımına verdiğin primi buraya aktarmak o kadar zormu Whalen bone kızer son olarak loyd ve bu yemek olayı yeter ya soguttunuz her seyden

Akıl alır gibi değil ya vallaha değil nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum. Bu arada TBF nin kararı benim açımdan sakat değil burada sizden farklı düşünüyorum. Çok farketmeyecekti zaten yönetim sevinmiştir

Salona simdi girdim maç ertelendi. Bu federasyon harbi............

Geri