• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bir Demet Tiyatro !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem Yılmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Çözümler 0
@Cem Yılmaz
bindirbirde görülen bir olay...
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi ama koca bir bölüm binbir gece'ye gönderme yaparak insanları diziden soğutuyorlar.dizinin özelliği orjinal olması ve benzerinin olmamasıydı tam bir tiyatro havasındaydı ama şu an yavaş yavaş bu havadan uzaklaşıyorlar.birde gereksiz sit-comları koymuşlar gerçekten hiç yakışmıyor diziye.eski bölümlerde gönderme yapıp eleştirdikleri sit-comları şimdi kullanmaları düşündürücü

hiç eski tadı yok, izlerken sıkıldım yakında kaldırılır yayından.. keşke eski yerinde kalsaydı ..

aynı saatte kınalı kuzular...

Türk toplumu bazı konulara gelince duyarlı olur sanıyordum. Demek hala Bir Demet Tiyatro´yu izleyenler var. Üzücü bir durum...

onuryavuz' Alıntı:
Türk toplumu bazı konulara gelince duyarlı olur sanıyordum. Demek hala Bir Demet Tiyatro´yu izleyenler var. Üzücü bir durum...
Aynen katılıyorum eskiden bukadar aleni herşeyi bilemioduk küçüktük gençtik internetten maille ilgili nelerin ne oldugu bugunku gıbı gun yuzunde degıldı ...

herkesin zevki ayrıdır Onurcum bu baglamda Ahmet Kaya dinleyenlere de kızmalasın o zaman. :?

onuryavuz' Alıntı:

Absolut' Alıntı:
herkesin zevki ayrıdır Onurcum bu baglamda Ahmet Kaya dinleyenlere de kızmalasın o zaman. :?
Sazanlık gibi olacak ama ben onlarada kızıyorum .

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Sazanlık gibi olacak ama ben onlarada kızıyorum .

aynı sazanlığı ben de yapıyorum...

dedigim gibi zevk tamamen arzu talep meselesi ha ben izliyor muyum hayır.

Abso eskiden severdim Yılmaz Erdoğan´ı. Ankara üzerine bir şiiri vardı, dilime dolanırdı. Ama bazı konularda daha duyarlı olmalı toplumumuz.

Yılmaz Erdoğan'a gelene kadar ...

Tequila haklı Onurcum Yılmaz Erdogan'a gelene kadar neler var.

ben hala severim kendisi ve o siirini bu ulkeden ne kadar kotu
seyler olurken buna takmamak lazım. ;)

Nilay saygı duyuyorum fikrine/fikrinize :)

kesinlikle eski tadı yok.şu anda ki fuzuli dizilerin başını çekiyor.

eh zaten her konuda aynı fikirde olsak tartısmaların anlamı kalmazdı. ;)

en cok kim yalan soyluyor topicine bak senin icin birsey var. :kop

onuryavuz' Alıntı:
Nilay saygı duyuyorum fikrine/fikrinize :)

Geri