• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Braga1-2Galatasaray Top 16'dayız.

Puanları 0
Çözümler 0
@Mehmet Mazhar Özsoy
Cluju deplasmanda yenip ManU dan puan aldımıki grupdan çıkma maçımız oldu

Bu maçtan önce oynanacak çok kritik maçlarımız var. Onlar geçsin , sonra açarız konuyu.

Şimdilik kilitli kalsın..

4-5-1 e dönüyoruz sanırım.Önce oyunu tutmamız lazım bi şekilde gol atacağımızı düşünüyorum. skor tahminim 0-1

Muslera(Ufuk)-Eboue,Danny,Semih,Riera-Engin,Yekta,Melo,Selçuk,Hamit-Burak..4-5-1... Fatih Hoca bu sene ligte pek formda olmasa da Avrupa'da gayet iyi bir yönetim sergiliyor. Takımı maça bence en iyi şekilde hazırlayacaktır. Ama ben en çok Manu'ya güveniyorum. Bizi hic strese sokmasınlar. Onların Cluj'u kendi sahalarinda yenmeleri,bizim deplasmanda Braga'yı yenmemizden daha garanti bence. İnşaAllah Ferguson yedek kadroyla çıkmaz maça.

Bu formayı hakeden Yekta oynasın yeter, gerisi umrumda değil.

Manu tabiki yedek kadroyla çıkacak 9 Aralık'ta Man City deplasmanı var.

Kesinlikle 4 5 1 ile oynamalıyız orta sahayı verirsek onlara işimiz zor .

Kazanıp,hiçbir yerden haber beklemeyelim.Gereken mesajı verelim!

Uykusuzluk tesadüf müdür acaba?

Maç başlıyor.

Cluj bir gol yesin. Yoksa biz bu oyunla bir gol yeriz.

Melo'nun hatası ve golü yedik. Elmanderi de unutmamak lazım.

Sezon başından beri gördüğüm en kötü Galatasaray. Böyle oynayacaksak gruptan çıkıp dahada rezil olmaya gerek yok..

Yılmaz (Burak + Aydın)..
Bir de devre arası imparator :)

Şükürler olsun,büyüksünüz!

Şen ola Cimbom...

Fatih hoca biraz adaletli davranırsa hamit bir daha 11 yüzü görmez.4-5-1 e kesin dönüş maçı oldu bu bence. Tebrikler tüm takıma.

Herkesin bahsettiği 4-5-1'e dönünce maçı çevirdik hamdolsun. Helal olsun oyunculara. Son 3 maçta müthiş bir yürek ve karakter koydular sahaya ve hakettikler şeyi aldılar. İkinci yarıdaki kadro Emre ve Engin değişikliği ile ideal bir 11 olabilir bence. Tebrikler Avrupa'nın Aslanlarına...

Başardığımız işin ne olduğunu,anlamını,büyüklüğünü sakince düşünmek lazım.

Geri