• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 1.Hafta | Galatasaray 56-80 Anadolu Efes

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
26.09.2020 Cumartesi
17:30
Sinan Erdem Spor Salonu

Ligin ilk haftasında Avrupa'nın en güçlü takımlarından Anadolu Efes ile karşılaşıyoruz. Hazırlık döneminde üç kere karşı karşıya geldiğimiz rakibimize üç defa mağlup olduk. Bu maçların ilk ikisi kafa kafaya oynadığımız maçlar diyebiliriz. Rakibin bu maçlarda Larkin hariç neredeyse tam kadro oynadığı bizim ise uzun transferinin gecikmesi ve bazı oyuncularda karantina ya da ufak sakatlıklar yüzünden bu maçlarda hep eksik oynadığımızı hatırlatmakta fayda var. Kazanmamız zor ama imkansız değil. Takıma başarılar.

Yayın tivibu ama link verebilecek olan var mı özelden?

Alex Hamilton parkede, Berke Atar yok. Efes'te Larkin yerli durumuna geçene kadar oynamayacak herhalde. Pleiss ve Moerman'da yabancı sınırına takılanlar. Kazanmamız için Hamilton ve Hunter'ın iyi oyunu şart.

Göksenin ilk 5'de.

Efeste 9 yabancı 4'ü statü geregi kenarda.

Son düzenleme:
Ayberk Olmaz'ın macı olacak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Williams serbest atış çizgisinin içerisinde boş şut attı top çembere değmedi. Savunmada da bence pek verimli değil.

Williams serbest atışın ordan iki kere airball attı. Sertaç Shaq gibi oynuyor sayesinde mübarek.

Yavaş oynuyoruz organizasyonumuz zayıf. Pota altına fırsat transferi değil acil takviye şart.

link var mı arkadaşlar ?

Göksenin ikidir hucumu baltaladı.

Efes 35-31 ilk yarı sonucu

Selcuksports'tan izlenebiliyor.

Benim için transfer edildiğinde en çok soru işareti olan Macon en iyi oyuncumuz. Çok beğendim. Alışınca büyük işler yapar bu çocuk. Onun dışında takımın daha oturması lazım. Rakip de Efes olunca yapacak bişey olmuyor.

Johnathan Williams'ın genel bir oyunu bilmeyen havası var. Savunmada yaptığı tuhaf pozisyon hataları, hücumda olmayan şutuna güvenip çembere bile değmeyen orta mesafe şutları. Yerine bir transfer yapmazsak Zach Auguste'ı çok ararız. Ayberk Olmaz'ı söylemiyorum. Fethiye'de ya da Afyon'da süre alması bile soru işareti olan biri hala bizde ve oynamaya devam ediyor.

Macon ve Motum'un yeteneği sayesinde 4 sayı geride bitirdik ilk yarıyı. Hunter ve Hamilton'dan biri ciddi katkı verse maç bize dönecek çünkü Dunston ve Simon ilerleyen yaşlarının etkisiyle felaket oynuyorlar. Efes'in 5 yabancılı kadrosu Larkin yerli olmadığı sürece bizden çok ileride değil. Maçı Macon ve Motum'a yardımcı 1 oyuncuyla bile kazanabiliriz.

Williams nasıl NBA'de oynadı Lakers'ta hayret dogrusu..Demek Sertac'ta Lakers yapabilir o zaman..

Savunmada fena degilizde...Hucum cok kısır Agust arar oldum

Sertaç'ın her perdesi hareketli hakemler dikkat etmeli.

Ooo Göksenin ne blok yaptı. Hamilton da yaptı.

Yalnız çok top kaybı yapıyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ust uste Goksenin ve hamiltondan inanilmaz bloklar.

Fark 11 oldu. Sertaçı kral yaptık. Ayberk falan hiç olmuyor.

İki blok da Bam Adebayo ayarında bloklardı. Özellikle Hamilton'dan bu sene daha çok görürüz böyle bloklar. Ama Göksenin'in yaptığı cidden sürpriz oldu.

Geri