BSL 10. Hafta | Sakarya BŞB 56-89 Galatasaray

Tarih: 16.12.2018
Saat: 13:00
Yer: Sakarya Spor Salonu

Ligde son üç maçını kazanan ekibimiz, Sakarya deplasmanında. Ligde 4 galibiyeti ve 5 mağlubiyeti bulunan rakibimiz geçtiğimiz günlerde takımı üzerine kurduğu en önemli oyuncusu Toney Douglas'ı Darüşşafaka'ya kaptırdı. Onun dışında kadro olarak sıradan bir kadroya sahipler. Kazanmamız gereken bir maç ama sene başından beri hiçbir maçımızı kolay kazanamadık ve kolay bir maç kazanır mıyız sene sonuna kadar, şüpheli. Takımımıza başarılar diliyoruz.
 
Afyon maçına kesin kazanırız gözüyle bakıp kaybettik.
Umarım kadrosu dağılan Sakarya'da karşı da bu hataya düşmeyiz.
Muhakkak kazanmamız gereken bir maç.
Umarım bir kaza yaşamadan galibiyet ile döneriz...
 
Ben galibiyet alacağımızı düşünüyorum ama isterse gençlerle çıksınlar çekişmeli geçer illa.

Şöyle rahat bir maç izleyemedik.
 
Eskiden iyi köyü yazan çizen vardı iyice ıssızlaşmış buralar. Ne diyeyim basketbolu bu hale getirenler memnunlardır durumdan. İlgi alaka düşüyor.
 
Son saniye bile üçlük denettiriyoruz.
Herndon bir pozisyonda bombos üçlük deniyor bizim en yakın oyuncumuz 3 metre önünde.Birde ribaundu verecektik üstüne üçlük deneyen adama.

5 tane top kaybımız var.
 
Can Korkmaz neden karşında uzun oyuncu varken her defasında şuta kalkıyorsun o boyla.Göksenin top eline geldiğinde neden hemen birebir oynamaya başlıyorsun Kobe Braynt mısın sen.Auguste bile üçlük attığı yerde Koubucar sen o üçlüğü atamayacaksan neden bu takımdasın.Koç maçı taraftarlar izliyor zaten sen neden izliyorsun.
 
Bu takımdan bir halt olmaz , iddiada oynayanlara , maçı izleyenlere ''kahır '' kelimesi uygun olacaktır sanırım . Ege bu kadar kötü Ayberk iyi durumda ama Ayberk en ufak hatasında kenara geliyor . Auguste 10 dk dır kenarda oturuyor , karşı takımın pivotu dinlenmeden oynuyor neredeyse . Çok kötü coaching var bizim takımda , hak eden oyuncular bence hak ettikleri süreyi almıyorlar . Arapovic nerede ? Kloubucar niye var ? Göksenin 'in yaptığı saçma sapan işler ve top kayıpları ne olacak ?
 
Yenilince de hemen ligin en genç takımıyız tecrübe eksikliği var diyorlar ama genç oyuncu hata yapınca hemen kenara geliyor.Salona giden o taraftar grubu başkan ve yönetime sizinle gurur duyuyoruz dediği sürece dahada kötüye gideceğiz.Şu yaşıma kadar çok yönetim gördüm ama bu kadar kötü iş yapıp bu kadar destek alan ilk defa görüyorum.
 

Üst