• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 11. Hafta | Galatasaray Mct Technic-Yukatel Merkezefendi Belediyesi

Ömercan ilyasoglu 5/5 3luk şaka gibi arkadaş. 89-83 serbest atış kullanacak birde.

Palmer'ın oyuncağı olan takımımız 4 dk kala 12 sayı öndeyken Merkezefendi kaybettik kafasına girmişti ve 1 buçuk dakikada ''bir durun beyler,bu kadar kolay mı pes ediyorsunuz'' deyip farkı 4'e indirme şansı verdik.

Ö. İlyasoğlu nasıl 5/5 üçlük atıyor ?

Yakup hoca oyun planı. Kimin eli sıcaksa verin başlasın ve bitirsin vallahi fazlası yok.

Gerçekten bu takımın akıl seviyesi yok dostlar. Gözlerim kaniyor arkadas.

93-85 palmer. Ve palmer maçı vermek için ayrıca uğraş veriyor bilginize.

Bu maçta attığımız sayıları ciddi takımlara karşı bulamayız. Geçen sene BJK serisinde neden bir varlık gösterilemedi, işte o hastalık aynen devam ediyor. Malum şahıs kovulmazsa yine benzer şeyler olur. Bu inatlaşma artık bırakılmalı, olmuyor ,olmayacak da.

Dünya üzerine pota altı oyuncularını Yakup hoca kadar kötü kullanan başka bir coach yoktur. McCormack dahil bu süreçte başarılı olan tek oyuncu Izundu... Hakikaten skandal ya! Kısa oyunculara ver kaldırsın üçlük atsın girerse kazan, girmezse kaybet. Böyle bir oyun anlayışı O LA MAZ.

Buğrahan iyi oynamadığı maça noktayı koydu. Palmer +2 98- 87

Saçmalamasak olmazdı, neyse, tebrikler takım...

Sadece galip geldik. Sari-kirmizi Arma adına mutlu olduk bu galibiyet ve bu takım bana keyif vermiyor salona çekmiyor.

Maçın bu kadar uzamasının en büyük sebebi; oyuncularımızın pozisyonlarda kaymaları yapmayıp rakibe boş , kolay sayı imkanı vermesiydi.

Antrenman'da ne çalışıyorsunuz.
Açıkçası merak ediyoruz.
Savunma diye bir şey yok .
Geldiğinden beri ne savunma var . Ne ruh var. Sabır.

Yenmek yenilmek bir tarafa. Yakup Sekizkök'ün çalıştığı kulübün ciddiyetinin farkında olduğunu düşünmüyorum. Yani burası sanki kupa kazanma hedefi olan bir camia değil de oyuncu parlatıp bir üst kademeye atma ligi gibi hal ve hareketleri.

Maçın son çeyreğini 5.39'dan sonra izlemenizi tavsiye ederim. James Palmer kimseye top vermeden sadece kendi atmaya çalışıyor, maçın bitimine 20 saniye kalmış hala boş top için ileri koşup pas istemeye çalışıyor. Ben utandım izlerken, tamam baba 27 at, 29 at 49 at da olduğunuz kulübün farkına varın biraz ya. Ne kadar ilginç bir görüntüydü yani bitmiş maç hala bu neyin ısrarı onu anlayamadım. Yani insan yalandan da olsa 1-2 pozisyon pas vermeye çalışır.

2005'lerde vasat Türk oyuncular üstüne 2 tane amerikalı alırdık, aslında hiç iyi oyuncu değillerdir ama maç başı 20 top kullandıkları için bi o kadar da sayı atarlardı. Kulübü mental olarak aynı oraya çevirmişler.

Bu sene bu takım var arkadaşlar desteğe devam lütfen
(yapacak başka bir şey yok çünkü)

Yenmek yenilmek bir tarafa. Yakup Sekizkök'ün çalıştığı kulübün ciddiyetinin farkında olduğunu düşünmüyorum. Yani burası sanki kupa kazanma hedefi olan bir camia değil de oyuncu parlatıp bir üst kademeye atma ligi gibi hal ve hareketleri.

Maçın son çeyreğini 5.39'dan sonra izlemenizi tavsiye ederim. James Palmer kimseye top vermeden sadece kendi atmaya çalışıyor, maçın bitimine 20 saniye kalmış hala boş top için ileri koşup pas istemeye çalışıyor. Ben utandım izlerken, tamam baba 27 at, 29 at 49 at da olduğunuz kulübün farkına varın biraz ya. Ne kadar ilginç bir görüntüydü yani bitmiş maç hala bu neyin ısrarı onu anlayamadım. Yani insan yalandan da olsa 1-2 pozisyon pas vermeye çalışır.

2005'lerde vasat Türk oyuncular üstüne 2 tane amerikalı alırdık, aslında hiç iyi oyuncu değillerdir ama maç başı 20 top kullandıkları için bi o kadar da sayı atarlardı. Kulübü mental olarak aynı oraya çevirmişler.
Furkan dostum yazıya imzamı atarım. Ek olarak her yeni eklemeye bu şube için harcanan her kuruşa delirmemek elde değil. Sezon forması alıyoruz yetmiyor Osi paketi yetmiyor retro alıyoruz Yakup beye saçma sapan transfer yapsın diye değil.

Geri