• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 16.Hafta | Anadolu Efes 90-80 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Tarih: 10.01.2021
Saat: 17.30
Salon: Sinan Erdem
Yayın: Tivibuspor 2

Son 5 maçta 1 galibiyet alan takımımız bu hafta namağlup Anadolu Efes'e konuk oluyor.

Rakibimiz ligte oynadığı tüm maçları kazanarak namağlup lider konumda.

Bu zorlu maçta takımımıza başarılar diliyoruz...

98-71 biter. Anadolu Efes alır. Bugrahan'ı Goksenin bile savunamaz. Maçın özü Ergin hocamızın seneye Galatasaray'da kimi tutarım,kimi gonderirimin analiz maçı olur kenarda.

Ergin hocanın sözleşmesi efesle uzatılmadi mi sezon başı haberlerde gormustum o nedenle soruyorum

98-71 biter. Anadolu Efes alır. Bugrahan'ı Goksenin bile savunamaz. Maçın özü Ergin hocamızın seneye Galatasaray'da kimi tutarım,kimi gonderirimin analiz maçı olur kenarda.
Alper Bey buna gerçekten inandınız mı?
ve basketbolda skor vermek de nasıl bir şey?

90 civari yer 60 civarı atarız.

Fener üstü Efes fikstürüyle takımın olmayan özgüveni daha da yerle bir olur. Leş gibi basketbol oynuyoruz zaten yine 35-40 sayı fark yeriz. Hele FB maçı ilk çeyreği gibi şut sokamazsak tarihi bir farka doğru gider maç.

Ergin hocanın bundan haberi var mı:D

Ergin hocanın bundan haberi var mı:D
Bakalım görelim. Haberi verenler var. Seçim olsunda ilk. Bence bu maçta Ergin hocamız Goksenin için seneye kalmamalı, Yiğit dışında oyuncu kalmasını istemiyorum diye ajandasına evde notunu alır gibi geliyor.

Bursa yendi bugün, bu maçı alamazsak lig sonuncusu olacaz. Resmen dibe vurduk.

İyi ki maçlar Tivibu Spor'dan veriliyor.
Bu takımı izlemek hayattan 2 saati boşa çalmaktır.
Çok güzel belgeseller var onları izleyin, en azından iç huzurunuz bozulmaz.

Travis, Hunter, Motum, Amile ve Marei yabancı tercihlerimiz olmuş bugün.
Macon ve Barış yok.

Son düzenleme:
Fark yiyeceğimiz yeni bir maç. Önümüzdeki OGM ormanspor maçı çok daha kritik.

Aramızdakilerden bazıları Galatasaraylı değil ne yazık ki. Başkası adına utanmak da cidden kötü bir duygu..

Ya o turnike nasıl kaçar Göksenin ya. Eray şu ana kadar çok faydalı.

Ya bu şaklaban kenarda napıyor sahanın içine giriyor tünele kadar gidiyo geliyor.

Amile Jefferson tam bu takımın oyuncusu.1-2 seneye NBA'ye geri doner.

Çok sayı yedik ama ilk yarı yine de düşündüğümden daha iyi geçti. Biraz savunmayı artırırsak maçtan kopmayız demek istiyorum ama bu seneki halimizi görünce çok zor. Hiç değilse şu Micic'i biraz durduralım.

Bizim bench bile coach’un hareketlerine gülüyor

Efes'in yedekler bizim aslarla yer değiştirirse daha dengeli maç olabilir.

Geri