BSL 27. Hafta | Galatasaray 110-70 Afyon Belediye

04.04.2021 Pazar
13:00
Sinan Erdem Spor Salonu
Trt Spor 2, Tivibu Spor 2

Neler söylenebilir tam emin değilim. Ligde kalma konusunda kaderimiz hala bizim elimizde. Uzun zamandır bunu yaşamayan Galatasaray taraftarları için çok sinir edici ve üzücü bir durum. Gerek forumda gerekse sosyal medyada haklı ya da haksız bir sürü eleştiriler yapılıyor. Daha önce de çokça dediğimiz gibi bu eleştirilerin de zamanı gelecek. Şu an bunların hepsinden daha önemlisi Galatasaray'ı hala elde tutabilmek. Ne olursa olsun takımın hala yanında olduğumuzu bilmeleri gerekiyor. Bunda yine biz taraftarlara büyük önem düşüyor. Maalesef hala salonlara gidemesek de sosyal medyadan sesimizi duyurabilme şansına sahibiz. Son 160 dakikaya girdik. Bütün kırgınlıklarımızı, sinirimizi hatta öfkemizi bir kenara bırakıp bu kalan 160 dakikada Galatasaray için elimizden geleni yapmalıyız. Takımımıza başarılar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaraylıların -güya sövüp saydığı- Fenerbahçeli fenomenlerin ya da fenomen olmaya çalışanların attığı herhangi bir deli saçması tweet kadar umursanmıyor camiada hala bu maç. Şubeyle yatıp kalkın demiyoruz kimseye ama şu maçtan önce dahi bir satır bir şey yazmayı düşünen yok malesef. Bu camianın "fenomenleri", "kendini akil adam zannedenleri" ya da seçim yaklaşırken güya her konuda hassas havasında olan kongre simsarları maç bitsin kaybedilsin de yönetime 1-2 daha sallayalım diye bekliyorlar.

Bu takım bu şube bugüne kadar hepsine rağmen ayakta durdu. Yine de durur.

Bu maçın da alternatifi yok artık. Bir şekilde kazanılacak...
 
Aynı Bahçeşehir maçı gibi vurulacak kırılacak bu maç alınacak. Başka seçenek yok, Büyükçekmece maçındaki gibi travmayı bir daha bünyem kaldırmaz. Maçtan önce salonun önünde toplanıp takıma destek versek iyi olurdu ama yasaklar olduğu için onu da yapamayız, mecbur ancak buralardan sinerji oluşturmamız lazım.
 
Yarın kenetlenmiş bir takım görmek istiyoruz.Kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen oyuncular görmek istiyoruz.Maç son topa kalsa bile mücadeleyi bırakmayan takım görmek istiyoruz.Biz sizlere güveniyoruz ! Biz sizlerleyiz !
 
Afyonu yenmekten baska caremiz yok. Hatta o bile yetmiyor belki Ksk, ya da Fenerden birini yenmemiz lazim ligde kalmamiz icin. Cunku haftaya Fethiye, Bahcesehir Kolejiyle karsilasiyor. Bahcesehirin ne kadar kirilgan takim oldugunu biliyoruz. Yani kalmamiz biraz mucizelere bagli bence. Normal oyunumuzdan cok direncli, cok farkli bir oyun oynamamiz lazim. Son 3 hafta inanilmaz bir konsantrasyonla oynamaliyiz. Ben bu takimin, o takim oldugunu pek dusunmuyorum.

Not: Bu arada Bursa maçı da var bizim onu unutmuşum. Afyon ve Bursa maçlarını kesinlikle kazanmak zorundayız. KSK ve Fener maçına gerek kalmayabilir.
 
Son düzenleme:
Bence ksk ve fb maçlarından birini kesin kazanmalıyız son hafta ne olacağı bilinmez kalan maçların 2sini kazanabilir fethiye o nedenle işi sıkı tutmamız lazım yani bize 3 galibiyet lazım en azından belki 4 de 4 de gerekebilir duruma göre göreceğiz
 
Kazanamazsak takım, teknik sorumlular ve yöneticiler tarih yazacaktır.. büyükçekmece maçındaki gibi oynarsak şansımız çok düşük. Kendisini kobe zanneden crawford diye karın ağrısı yine kafasına göre oynarsa kanser olma ihtimalimiz yüksek. Bu maç için gökselin, marei ve yigitin performansları çok önemli hele ki yiğitin hücumdaki performansı. Jackson yine öyle böyle katkı verecektir.
 
Şu maçı alalım da biraz da olsa rahat nefes alalım dediğim maç , alsak bile hafta öncesine göre daha kritik durumda haftayı tamamlayacağımız hale geldi. Rakip genel olarak 7 kişilik bir rotasyonla oynuyor ama guard ikilisi kopmayan maçlarda nerede ise 40 dk sahada kalıyor. Pako ve Wright’ı duduramasak bile yavaşlarmamız yıpratmamız lazım. Teknik ekip kaderimizi tamamen Crawford ile Jackson’un ellerine bırakmaya devam ederse işimiz zor gerçekten hadi dizginliyemiyorsan hata yaptığı için kenara alamıyorsan biraz dinlensin diye kenara al Crawford Çekmece maçında 40 dk sahada kaldı Fethiye dün Ledo ve Cook’u beşer altışar dakika dinlendirdi ki yerlerine süre alan oyuncu yıllardır en üst ligde yer almayan Sercan Ergin . Temenni ederim kazanırız
 

Üst