BSL 3. Hafta | Tofaş 97-82 Galatasaray

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Bursa deplasmanında Tofaş karşısına çıkacağız. Ligde takımımızın henüz galibiyeti yok. Mücadele 27 Ekim Cumartesi günü saat 17.30’da Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak. Mücadeleye Bursa'dan katılım gösterecek taraftarımız için uygulanan bilet fiyatı 60 TL. Bu gerçekten enteresan hatta rezalet bir karardır. Umarım ligde ki ilk galibiyetimizi kazanırız şimdiden takımımıza başarılar.
 
Tarih: 27.10.2018 Cumartesi
Saat: 17:30
Yer: Tofaş Spor Salonu

Ligin dördüncü haftasında rakibimiz geçen senenin finalisti Tofaş. Orhun Ene ile beraber uzun vadeli bir yapılanmaya giden Tofaş yeni salonu ile beraber geçen sezon ligde finale kadar yükselmişti. Geçen seneki kadrosundan bir çok ismi kaybetse de aynı mentaliteyle yollarına devam ediyorlar. Şu anda Eurocup ile beraber üç maçlık bir yenilgi serisine sahipler. Sinir bozucu Monaco yenilgisinin etkilerini umarız üzerimizden atarız ve Tofaş'ın bu serisine devam etmesini sağlarız.
 
Galatasaray taraftarına biletlerin 60 lira olmasına yönetimden herhangi bir tepki geldi mi?
 
Cok zor mac olur ve kazanan son dakikada belli olur. Tofas favori ama karsisinda gecen yilki Galatasaray yok yani. Oyle ya da boyle direnc gosteriyoruz ve kaybedilen maclar hep kazanabilecegimiz maclar olmus oluyor.

100 de 100 Tofas kazanir demek icin deli olmak lazim. % 51 - 49 bana gore kazanma orani Tofas lehine gibi duruyor.

Bakarsiniz kazaniriz. Why Not!
 
Tofaş kulübü maç öncesi yöneticilerimizin araya girip fair play ruhu çerçevesinde indirim talebini geri çevirdi. Bu en ufak tabirle rezil kepaze yaklaşım sonrası maçın önemi 2 kat arttı. Bursa'dan zaferle ayrılmayı dört gözle bekliyorum!
 
Güzel bir seri ile 10 fark öne geçtik ama sonra aynısını biz verdik. 66-64 geri düştük. Savunmada kemeri çok sıktı Tofaş.
 

Üst