BSL 4. Hafta | Galatasaray 81-71 Pınar Karşıyaka

03-11-2018
Sinan Erdem Spor Salonu
17:30
Tivibu Spor 2

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 5. hafta maçında Sinan Erdem Spor Salonunda P. Karsiyaka konugumuz olacak. En kritik macimiza cikiyoruz desem herhalde yanlis olmaz. Psikolojik esigi atlatmamiz acisindan bu maci muhakkak kazanmak mecburiyetindeyiz.

Bol sanslar Galatasarayimiza.
 
Son düzenleme:
Maalesef yakın zamanda belki bir ihtimal bu maç veya Afyon maçı hariç maç kazanabileceğimizi sanmıyorum. Koç Arapovic'i ligde kullanırsa ki pek taraf değil kazanabiliriz. Kullanmazsak maç kazanma şansımız yok. İnşallah bir an evvel camia içinden baskılarla veya bir şekilde müdahale gelir...
 
Kazanır ve ilk galibiyeti alırız. Yalnız koç biraz rotasyon daraltmalı zaten geniş ve kaliteli bir kadro yok. Bu rotasyona devam edersek hiç bir maç kolay geçmez.
 
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Karşıyaka ortalama bir takım. En iyi oyuncuları Mısırlı, Assem Marei, Berk, İlkan, Erwing Walker ve Sek Henry. Eğer rotasyonu iyi ayarlarsa hoca bu maçı alırız. Alamazsak da istifa etsin bir zahmet. Başka kimi yeneceğiz. Bizi küme düşürür bu performans. Hiç galibiyetimiz yok şu ana kadar. Keşke ligde Klobucar yerine, Arapovic oynayabilse ama haftada 2 maç çıkaracak durumu yokmuş güya Arapovicin. Ayberk de yok. Yine Ege'ye kalacaz malesef. Klobucar,Ege,Caner,Can çok yetersiz kalıyorlar. Hocanın Emiri de oynatması lazım. Neymiş efendim Oktay Mahmuti nin transferiymiş. Oynadığı maçta kısa sürede 3 asist yaparak oldukça katkı vermişti. Bu maçta da oynamayı hakediyor. Hocanın kendine gelmesi lazım. Ders aldık, ders aldık diyor her maç sonu, Nereye kadar ders alıcaz? Biraz da ders verelim.
 
Madem Arapovic in haftada 2 maça çıkacak durumu yok EuroCup da değil Türkiye de oynasın. İlla grup maçlarını bitirmeye beklemeye gerek yok
 
Savunmamiz evlere senlik. Karsiyaka da onune gelen potaya kolayca gidip basket atiyor. Allahtan Tai Webster naza degmesin gununde gibi. ilk Period 23-21 ondeyiz.
 
Harrison Harrison Harrison, Adamim benim :) Bu adam normal degil arkadaslar, ya kursunsuz ya da dizel :) Kyrie Irvingten guzellemeler sergiliyor sahada. Onu izlemek cok buyuk zevk :)
 
Arapovic'in ikinci çeyrekte ki müthiş performansı ile ilk yarı 51-38 önde kapadık.
Webster de bugün çok iyi.
2.çeyrekte ki güzel basketbol ikinci yarıda da devam eder inşAllah :)
 
İlk yarıyı 51-38 önde kapattık. Klobucarın çıkması etkisini göstermiş. Takım çok daha efektif oynuyor. Göksenin onun rolünü üstlenmiş. 5 asist yaptı. Arapovic de onun yerine geldi ve 9 sayısı var. Webster çok etkili 15 sayıyla. Harrison'da harika paslar veriyor. Sonradan açıldı üçlükleriyle. Maçın başında Marei'yi tutamadık sonra 2'li 3'lü sıkıştırmalarla çözdük. Savunmada istekliyiz. Epey top çaldık. ilk yarı 17 asistimiz var . Bu da çok etkili. Ben burda da Klobucar'ın olmamasının takım içi rollerde etkin bir durum oluşturduğunu düşünüyorum.
 
arapovic değil de klobucar olsaydı bir mağlubiyet daha yazardık şu çöpün sözleşmesinden çıkılabiliyor mu ya yerine adam almasak bile bunu takımda tutmayalım.
 

Üst