BSL 5. Hafta | IBB - Galatasaray

10-11-2018 Cumartesi
Cebeci Spor Salonu
17:30
Tivibu Spor 2

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 6. hafta maçında mutlak kazanmamiz gereken bir maca cikiyoruz. IBB bana gore ligin en gucsuz ve dusmeye en yakin adayi gibi gorunsede hic bir mac oynanmadan kazanilmiyor. Rahat bir galibiyet olmasi dileklerimle. Bol sans Galatasarayimiza!
 
Bu sezon ilk deplasmanım olacak, maça gitmeyi planlıyorum bakalım ne olacak. İçimden bir his Ertuğrul koçun son maçı olabileceğini söylese de inşallah kazanırız.
 
Ilk periyodu cok rahat onde goturuyoruz, muhtemelen cift haneli farkla kapatiriz.
Rakip oldukca zayif ve daginik gorunuyor.
Aslinda genel olarak bu sene ligin seviyesi onceki sezonlara gore oldukca geride gibi.
Dogru bir yapilanmayla cok rahat ilk 4 hedefi koyabilirdik.
 
Harrison cok ilginc detaylara sahip, En cok sayi atan en cok ribaund alan en cok asist yapan ve en cok faul yapan oyuncumuz. Harrison 3. period bitmeden her mac nasil 3 lemeyi basariyor ben bilemiyorum. O 3 faule ulasinca ben de evde 3 faule ulasiyorum.

Lider bir adamin piyonlari olmali. Yoksa satranc oyununun ne anlami var ki ?
 
69-77 kazandik!
Harrison 16 sayi - 7 savunma ribaundu 1 blok 6 asist ve 4 faulle tamamladi :) Nigel Hayes ve Webster 13 er sayi Goksenin 11 sayi Zach 8 sayi.

Sonlara dogru biraz bocaladik ama kazandik! Kazanmak cok guzel :)
 
Son düzenleme:
Vallahi kazanmak güzel.Fakat 20 ye kadar çıkardığımız sonrasında fark eridiğinde tekrardan 15-16 fark yaptığımız maçın son 1dk'sına 4 sayı önde girmek güzel değil.

Üstelik karşımızdaki takım düşme adayı İbb iken.
 
1'den 1 oynadık yattı canın sağolsun Galatasaray sen kazandın ya gerisi önemli değil. Demek ki kazanman için ters totemlere de ihtiyacın var :D
 
Millet niye yazmiyor ? kime kiziyor kime darlaniyor anlamiyorum. Yonetimin cani cehenneme, sonucta begensekte begenmesekte bu kutsal formanin basarisi icin ter akitan oyuncular ve teknik ekip icin destekleyelim.

Hicbiriniz ama hicbiriniz mevcut yonetimden benim kadar nefret edemezsiniz! Mesala ismi lazim degil rizeli bir yoneticimiz 3. havalimaninin tasimaciligini yapiyordu 4-5 yildir. Yetinmedi 500 milyon Tllik ihale aldi gecen gun. Galatasarayla isminiz duyulacak itibar goreceksiniz ama neredeyse 0 maddi katkiniz olacak. Kefenin cebi yok Sn. Albayrak!
 
İyi oldu bu galibiyet. Alan savunmasına hücum edememek biraz can sıktı ama özellikle Emir'in organizatörlüğü fark yarattı. Hayes ve Harrison'dan da dış şut katkısını alınca (özellikle alan savunmasının olmadığı bölümde) rahat hücum ettik. Zone savunmaya karşı ise çoğu zorlama dış atışlar bizi zora soktu. Yine de şu süreci kazanarak geçmek güzel.

Ulm maçını kazanmamız lazım.
 

Üst