BSL 6. Hafta | Galatasaray 98-103 Afyon Belediyespor

Simdi kim kin kan kusuyorsa sahne onlarin olsun. Yensek benden mutlusu olmayacakti. Neyse cekiliyorum koseme. Beynim yaniyor.
 
Yazıklar olsun Afyon gibi takıma kendi sahanda yeniliyorsun. Savunmanın"s" si yok. Rezil bir oyun. Yalnız Webster çok rahatsız etti beni tamam takım hiç savunma yapmıyor ama Websterın tuttuğu oyuncular coşuyor. İrdelenmeli.
 
Gerçekten lafın bittiği yerdeyiz artık. Kazayla lige yükselen bir takıma kendi evinde 103 sayı yiyerek maç vermenin hiçbir izahı olamaz. Şunu yapamadık bunu yapamadık falan bu maç özelinde bu tip şeyleri geçeceksin. Sene başından beri aynı hataları yapa yapa ilerliyoruz. Gerçekten lafın bittiği yer burası. Ligin en zayıf 2-3 takımından birine kendi sahanda maç veriyorsun. Yazık, gerçekten yazık.
 
Söylenecek söz yok. Baştan belliydi tablo. Yalnız şu Galatasaray armasını sökün formalardan, ondan sonra istediğinizi yapın.
 
Salonda Ömer Yalçınkaya veya yöneticilere herhangi bir tepki yok mu?
Var... Yalçınkaya tepkiyi duyduğu an kaçtı hatta :)

Galatasaray'ın ligden düşmeme mücadelesi vereceğini söylemiştim. İşin enteresanı Ulm ve bu maçı rahat kazanırız diyordum düşünün ben bile iyimser kaldım. Furkan'ın yazdığı gibi bu iş Ertuğrul Erdoğan'ın , Yalçınkaya'nın ve Cansever'in boyunu aştı. Şeref ve onur sahibi bir insan yapamadım der bırakır daha ne söyleyeyim...
 
Ben skordan ziyade sezon başından beridir çoğu kişinin şaşırmasına şaşıyorum. Ne bekleniyor şu kadrodan anlamak oldukça güç. Zaten Ertuğrul Hoca transferde mühendisliğe değil tek tek kimi getirebiliyoruza baktık dedi. Mahmuti tipi değil Ataman tipi bir yapılanmayla en iyi ihtimalle böyle bir geçiş sezonu oluyor. Başımızda Ergin Hoca olsa kaos filan belki bir şeyler çıkarırdı ama Ertuğrul Hoca ne yazık ki sürpriz yapamadı. Elbette yapması da şart değil, zaten seviyesi buydu; burada onu getirenler belli zaten, onlara sormak lazım bu durumu.

İnşallah düşmeyiz. Hani belediye takımları olmasa ciddi düşme adayıyız. Takımda gençlere yatırım yok. Gelen yabancıların çok heyecan verici bir tarafını da göremedik, arada Harrison parlıyor o kadar.

+/-'de takımın savunmacısı Göksenin -13, söz konusu savunamama olduğunda rahatlıkla Erceg'in yanına yazabileceğimiz Webster -10, Hayes -9. Bu oyuncular alınır ve kadro planlaması yapılırken ne düşünüldü acaba, teke tek maç yapacakları mı?
 
Bence hocayı istifaya davet etmeyin. Çünkü zincirin son halkasındayız. Muhtemelen Necati Ateş falan getirilir Ertuğrul Erdoğan’dan sonra. Emin olun daha iyisi gelmeyecek. Bu öyle pis bi düzen ki gelen gideni mumla aratacak.
 

Üst