BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Türk Telekom - Galatasaray Nef

Bu macta Mc Gee oynarsa sansimiz % 50-50. Bu Telekom takimi finali goremez.Bizi gecse bile bir sonraki turda elenir. Cunku karsilarinda seyircili Bursa,Karsiyaka gibi takimlar olacak. Bence finale cikan takim ya Karsiyaka olur,ya da Miami Heat vari bir performansla Galatasaray. Bizim yolda Bursa ve Telekoma final yolunda sans vermiyorum. Final yapmasini bekledigim takimlari %'sel dilimde bizim yolda soyle goruyorum, Karsiyaka % 50 . Galatasaray % 30 , Telekom % 20 Bursa % 0.
 
Son düzenleme:
Cok degil pivot olarak Anosike yada Egbunu tarzi bir pivotumuz guard olarak da Alex Perez tarzi bir guardimiz olsaydi kesin eleyebilirdik ama hem pivot hem de guard pozisyonunda cok yetersiz takim.

2-3-4 pozisyonlarinda super olmasa da bence yeterli bir rotasyon var ancak 1 ve 5 numarada ligin en kotu kadrosu bile olabiliriz.

Bence 1 ve 5 Pozisyonu sikintili bir takim olarak da bulundugumuz yer cok basarili buna takimin adi ya da seyirci diyebilirsiniz.

Bu ligden dusen Gaziantep`in adi Galatasaray olsaydi eminim onlar da bu noktalarda olabilirdi.
 
Bu macin ilk yarisini onde kapayacagiz gibi bir his var. TT : 41 - GS : 44 gibi. Mac sonu ama ne olur bilinmez. Yeterki son ceyrege kafa kafaya girilsin,
 
Bugunku macta kaybetsek bile belli bir direnc koyabilirsek sahamizda oynayacagimiz 2. mac icin umutlu olabilirim.1-1 yaptiktan sonra da Ankara’daki son mac hic belli olmaz.Final maci olacak sonucta.
 
Sezon başından beri zaten eleştirdik,ben önümüzdeki minimum 2 maçtan keyif almaya çalışacağım.Eleyemezsek sezon boyunca yapılan hatalar,elersek ise koçun kısa süredeki ciddi etkisi olur.Takımımıza başarılar dilerim.
 
valla doğrusu play off'a kalamadan hemen sezonu bitirsek de onumuzdeki sezonun çalışmalarına başlasak diyordum ama ilk 4 içinde en çok isteyeceğimiz takımla eşleştik. olabildiğinde keyif alıp mümkünse başa baş, şöyle 2-1'le elenip takımla helalleşelim taraftar olarak. ondan sonra önümüzdeki sezonu kovalayalım. fazla bir beklentim yok, içerdeki maçta salondayiz inşallah. umarım içerdeki maça yarı finale yükselme şansıyla çıkarız ama çok zor. ;(
başarılar bizim takım.
 
bu arada maç trtspor yıldız'dan da verilecekmiş, yeni öğrendim. şifresiz kanaldan da verilecek yani. şaşırdım doğrusu, bütün play off maçlarını şifresiz kanaldan verecekler galiba.

edit: verdiğim bilgi yanlış galiba, trtspor yıldız'ın yayın akışından teyit etmeden, gssozluk'te görünce hemen yazdım af buyurun. maç beinsports 5'te. af buyurun tekrardan.
 
Ne gerizekalıca bir iki dakika izledik ya, pota dibinden 2.15 adamsın bitiremiyorsun, ribaund alamıyorsun. Şu sezon bitse de görmesek şunların suratlarını bir daha.
 
Allahım hemen elenelim bu çile bitsin...
Basketbol topunu bomba sanan oyunculardan..
Her uzunu Basketbolcu sanan
Her siyahi İnsanı Basketbolcu Sanan Genel Menejerden bizi kurtar ya rabbi
 
Ennis'in bütün emeğinin içinden geçti takım vallahi, çok gucsuzuz harbiden. ennis'in şu bloğunun hatrına biri yardım etsin bu adama ya.
 

Üst