BSL Play Off Çeyrek Final 2. Maç | Bahçeşehir Koleji - Galatasaray NEF

Galatasaray NEF Erkek Basketbol takımımız, Çeyrek Final 2. Maçında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Seride 1-0'lık üstünlüğümüz bulunuyor.

📆 16 Mayıs Pazartesi
🕖 20.30
📌 Ülker Spor ve Etkinlik Salonu
 
FB taraftarı kendi maçına gelmedi bugün. Gelen de elinde telefonla uyudu. Zannetmiyorum hafta içi olan maça geleceklerini, hele de kendilerinin olmayan bir takıma.
Dünkü maç da uzun uzun zamanlar sonra tribünlerin takımla bütünleştiği, eski günleri yaşadığı duygusal bir gündü. Black denen herife benim bile balkondan atlayasım geldi.
 
Oğlum sen nasıl bir adamsın ya aklımı kaybedicem Kravish . Neler yapıyorsun sen öyle içine Howard mı kaçıyor çözemedim ben seni aylardır... Erkan'ı 2 metreden çembere mezar yaptı.
 
Ndour şöyle Ndour böyle dedikten sonra yerine uzun zaman sonra giren Kravish'in 5/5 ile hemen çift haneye gelip; Erkan'ı yılın hareketiyle çembere gömdükten sonra Black'e pota altını karartıp bloklaması...
 
Transferi falan da geçtim. İlk iş Göksenin'i kapının önüne koymak olmalı. Ne bir ayak çabukluğu ne bir atletizm ne bir yerini kaldırıp koşabilme ne de savunma....
 
Arkadaslar ben de Goksenin hakkinda zaman zaman cok olumsuz yorumlar yapiyorum yaptim ama hakkini da yememek lazim boyle oyuncular zaman zaman hosumuza gitmiyor ama faydali olabiliyorler. Sonra dusunuyorum aklima hemen Semsettin Bas geliyor :)
 

Üst