• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cagdas Bayraktar mutlu yillar..

Puanları 16
Çözümler 0
@Savaş Karadağ
Her zaman Gaziantep in golgesinde kalmis olan Mersin ilimizin cikardigi nadir yeteneklerden olan Misilleme meger bu tarihte dogmus, sonbaharin resmi baslangicina bir hayli yakin olarak.

Burclari bilemem maalesef, yalniz ait oldugu mevsimin ozelliklerini bunyesinde bir araya getirmis bu sanat adami, ruzgari yonetmekle, ruzgar tarafindan yonetilmek arasindaki ince cizgide devam ettirmekte hayatini..

Bu sebeple, yilin her bir gunu ayni aslinda, ruzgar gibi gecerek, omru demlendirerek, ruhu dinlendirerek, hele bir de ruzgar kacmissa yuregin taa derinliklerine..

Fakat iste dogumgunlerinin yegane guzelligi de bu, bir kisi icin baslik acmak istediginde, sana en guzel bahane..

O zaman aldik yerimizi misillerde, elimizde mum taneleri, hayat denilen pastaya diktik her birini..

Uflesene cagdas;

Nice nice yillara..

Doğum günün kutlu olsun Çağdaş, nice mutlu mesut yıllara.

Nice mutlu yıllara Cağdaş Abi :)

Dogum gunun kutlu olsun rapci.

İyiki Doğdun Çağdaş ;) İyi ki de Gsbaskettesin(:Nice Sarı - kırmızı yıllara(. Mersinde Mutluluklar(:

Doğum günün kutlu olsun Çağdaş Abi...

Nice sağlıklı, mutlu ve beklentilerinin gerçekleştiği yıllara...

Nice Mutlu Yıllara Çağdaş abi...

Buraya da yazmamak olmaz. : )

Nice yıllara Çağdaş insan...

Nice yıllara Çağdaş Abi.

Nice sarı kırmızı yıllara Çağdaş Bayraktar...

Yeni yaşında sağlık, mutluluk, huzur, müzik hayatında başarılar başarılar ve başarılar diliyorum Çağdaş'cım.. :) Doğum günün kutlu osun..

İletimi biraz değiştirip buraya kopyalamayı daha uygun gördüm.. :)

Ömrünün geri kalanını Adana´da geçirmek zorunda kalman dileğiyle, nice yıllara Mersinli...

Doğum günün kutlu olsun Çağdaş abi.Nice dejenere olmamış mutlu yıllara.

Doğum günün kutlu olsun Çağdaş kardeşim...

Çok çok teşekkürler...Kelimelerle ahbaplık etmek,onlarında elini ayağına dolaşmasına engel olamıyor demekki bazen..İyiki varsınız..

Doğum günün kutlu olsun Çağdaş Bayraktar nice yıllara..

Gerek var mı ? :D

Nice Mutlu Yıllara kardeşim :)

Geç oldu özür dilerim Çağdaş

Nİce sarı kırmızı yıllara

iyiyce utandım vallahi:)

Geri