Can Topsakal

Uzun zaman sonra basketbolun başına birinin getirilmesi güzel oldu. Umarım Hakan Üstünberk gibi sahip çıkar, şubeyi sahiplenir.

Kendisinden ilk ricam Murat Özyer denen geldiği günden beri şubeye zarar veren yalancı, palavracı yalakayı kovmasıdır.

Saygılar.
 
Gurovic'li, Milojevic'li sezon Murat Özyer koç iken Levent Topsakal da teknik menejerdi. Araları nasıldı hatırlayamadım ama. Eğer iyi idiyse ağabeyi ile de iyi olacaktır mutlaka.
 
Ergin Ataman'ın tırnağının kiri olamazsın Mehmet Can efendi. Utanmaz herifler şubeyi ne hale getirdiniz, Ergin hocanın açıklamalarına değil kendi acziyetinize bakın.
 
Abdi İpekçi'de ki ilk maçta bu adama ve Yaveri mâlum şahsa gereken tepki gösterilmeli.

Haddinizi bilin. Ergin Ataman'ın tırnağı olamazsınız siz.
 
Can Topsakal: "Ergin Ataman'ın açıklamaları talihsizliktir, bundan sonra idari konularda açıklama yapmayacaktır. Spor dışında kendisi bir açıklama yapmayacak, bu konuda bize söz vermiştir."

Şimdiye dek ne emek verdin ki Ergin Ataman'a böyle şekil atabiliyorsun diye sorarlar adama.. Allah'ım sen bizi neyle sınıyorsun!
 
Sen kimsin de "utanmadan" Ergin Ataman'a atar yapıyorsun be adam! Bundan sonra Ataman açıklama da yapmayacaktır diyip tehdit ediyor bir de. Sizin topunuz bir Ataman etmezsiniz. Haddinizi bilin!
 
Hem kendi işini yapamayıp hem herkes kendi işine baksın diyen deha yönetici!

Galatasaraylı iş adamlarına destek çağrısı yaptı diye Ergin Ataman suçlu oldu. O zaman sen yap bu işi be adam! Kaynak yarat, paraları öde! Oraya ne için geldin? İşini YAP!
 
Sayın Topsakal,
Herkes kendi işine baksın derken siz kendi işinizi iyi yapamadığınız için Furkan Aldemir kontratını fesh etti farkındasınız değil mi? Normal şartlarda gitse 500.000$ alacaktık, bu zararı kim karşılayacak şimdi?
 
Bilmem kaçıncı liglerde vasıfsızca basketbol oyna, sırf liselisin diye yönetici ol sonra doğruları söyledi diye ülkenin en iyi koçuna salla.Herkes haddini bilecek.Adama SEN KİMSİN diye sorarlar.Zamanında işini yapsan serbest kalan oyuncular olmazdı değil mi?Beyin bedava
 
İki ayda tüm kulüp tam anlamıyla çiftliğe döndü.
Murat Özyer "Liv Hospital'le anlaşma tamamlanmadı" diyor.Can Topsakal "Liv Hospital'le işbirliğimiz verimli ve memnuniyet verici" diyor.Realite ise isim sponsoru olan bir takımın oyuncularına maaş ödeyememesi...Bu nasıl verimli bir işbirliğiyse ! Can Topsakal kendi şirketlerini de böyle mi yönetiyor acaba?Bu adamlar bu anlayışla 10 bin lira sermayeli bir büfeyi bile 2 ay yürütemezler.Ama sırf GS Liseliler diye mevki sahibi oluyorlar.Allah belanızı versin.

Can Topsakal Ergin Ataman'ı yalanlamak için çıkmış TV'ye "Arroyo'nun 5 kuruş alacağı yok" diyor.Ergin Ataman "Arroyo ve bir kaç oyuncu haricindeki oyuncular serbest kalabilir" demedi mi zaten? "Şu anda takımda fesih hakkına sahip olan bir oyuncu yok" deseydi Ergin Ataman'ı haksız çıkarabilirdi, peki niye diyemedi?Diyemez çünkü bugün takımın yarısından çoğu serbest kalma ihtimali olan oyuncular.İşte bunun adı manipülasyon.Manipüle ederek Ergin Ataman'ı zayıflatmaya çalışıyor aklınca.

Halbuki Ergin Ataman açıkyürekliliğiyle camiadan ve özellikle Ünal Aysal'dan destek beklediğini söyledi."Herkes kendi işini yapsın" diyor bir de utanmaz arlanmaz.Sizin işinizi de Ergin Ataman yapmaya çalışıyor, belki elinde olsa kapı kapı dolaşacak sponsor bulabilmek için.
Can Topsakal'ın bir diğer söylediğine bakın "Her takım gibi bizde de bazı ödeme problemleri olabiliyor.Ancak şu anda bir sıkıntımız yok."..Furkan fesih hakkını nasıl kullandı o zaman utanmaz herif? Can Topsakal denen adam iki paragraflık açıklama yapmış.Niyeti iğrenç, söyledikleri eksik ve yanlış ve manipülasyon içeriyor.Allah cezanızı versin sizin ya.
 
Sözleşmeli oyuncun elini kolunu sallayarak NBA'e gitti ve sen hâlâ açıklama yapmadın. O'nun yerine Ergin Ataman'ın Arroyo ve bir kaç oyuncu dışında takımın geri kalanı serbest kalabilir açıklamasını yalanlamak için "Arroyo'nun alacağı yok" dedin. Yahu onu biliyoruz biz serbest kalabilecek oyunculardan bahsediyoruz.
 
Dün akşam Ergin Ataman yine canlı yayındaydı ve hemen hemen aynı şeylerden bahsetti? Ne yapacaksın yer mi kovmak Can bey? Anca konuşursunuz!
 
Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Topsakal, takımdan başka ayrılan oyuncu olmayacağını söyledi ve "Ocak ya da Şubat ayında transfer hamlelerimiz olacak." dedi.


Bütün oyuncularla konuştuğunu ve ödemeler konusunda anlaşmaya varıldığını ifade eden Topsakal, "Zoran Erceg, Carlos Arroyo veya başka oyuncuların ayrılacağı yolundaki haberler doğru değil. Nathan Jawai, Ian Vouigoukas ve Pietro Aradori de istesek kalırlardı ancak onlardan bir katkı alamadığımız için ayrılmalarına göz yumduk. Diğer bütün oyuncularımızla anlaştık. Zaten hiç ödeme yapılmadığı da gerçek değil. Bazı ödemeler yaptık, kalanı da bir plana bağladık." diye konuştu.


Bir dönem genç oyunculardan da yararlanılacağını, Ocak veya Şubat ayında hamleler yapılacağını ifade eden Topsakal şöyle devam etti:
"Kadromuzda bize katkı verenler kaldı, katkı veremeyenler gitti. Daha sonra yapacağımız hamle ile eksik bölgeleri takviye edeceğiz. Ben ligde yarı finale, hatta finale kalacağımıza inanıyorum. Avrupa'da da devam edeceğimiz kupada iddiamız sürecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
 

Üst