Caner Erdeniz

Canerin bu takımdan alacağı 300 bin TL yi takımın herhangi bir ihtiyacı için kullanmak daha mantıklı. Caner yerinede yusufun yeğenin oynamasını tercih ederim. Bu adamın torpili nereden çok merak ediyorum Caner zaten 10 yıldır hiçbirşey yapmıyor 2.ligde bile ona kontrat verileceğini sanmıyorum o yüzden bu adamın burdan kazanacağı her kuruş beni sinir etmeye yetiyor.
 
Twitter’da birisi sırf yardımcı koçun kayınçosu diye kaldığını iddaa etmiş kimin kayınçosu acaba bilgisi olan var mı ?
 
İnsan biraz utanır. Sırf şu söylentiye sebep vermemek için insan takımda tutmaz Caner'i. O kadar bariz ki eşi yüzünden takımda olduğu. Maalesef ülkede insanlar hak yemeyi kendilerine hak görüyorlar. Ömer Uğurata denilen adam kendine yakıştırıyorsa şu durumu denecek bir şey yok. Ben yakıştıramıyorum.
 
Bu takımın baş antrenörü Ertuğrul Erdoğan ve doğal olarak takımda tutma kararı da Ertuğrul Erdoğan'ın. Eleştirilecek biri varsa o da coach olmalı. Kendisini hiç beğenmiyorum, ben olsam takımda tutmayı tercih etmezdim ama coach önceki açıklamalarından da belli ki daha çok da saha dışındaki sebeplerden kendisini tutmayı seçmiş. Aldığı para da takımdaki Yiğit - Göksenin gibi diğer oyuncularla kıyaslanmayacak kadar düşük. Bence diğer hatalı kararlar olan, Ayberk'in takımda tutulmasından ya da Berke transferinden daha çok eleştirilecek bir şey görmüyorum ben.
 
Erturgul Erdogan acaba Zalgrise transfer olsaydı çok merak ediyorum Zalgris başkanının kızının damadını mı kadro ya katacaktı? Hoca hoca ise,karakterli ise Caner'in hangi amaçla takımda tutulduğunu(hangi özelliklere göre) açıklar. Bir insan ya beyazdır ya siyah.Ortası olmaz. Ömer Uğurata kontejanından kadroda desin alnından öpeyim..
 
Ya bu işi gereğinden fazla abartmadık mı? Bende kalmasını istemiyorum ama yok şöyle yok böyle. 200-300 bin liraya oynuyor. Sıradan bir Türk oyuncu kendisine Galatasaray teklif yaptığında milyonlardan başlıyor neredeyse pazarlığa. Ben yine de kalmasını istemiyordum orası ayrı ama gereğinden fazla vuruluyor bu konuda.
 

Üst