• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

CEV Cup Finaldeyiz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emel Dizili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
Puanları 0
Çözümler 0
@Emel Dizili
Avrupa'da oynanacak iki final ve inşallah alınacak iki kupa var.
Basketbolda "28 Mart - 1 Nisan Avrupa Ligi Sekizli Finaller"
Voleybolda "27-28 Mart ilk maç 31 Mart-1 Nisan ikinci maç olmak üzere Cev Cup Finali"

Ama önce yarı final. Rakip Romanya takımı Tomis Constanta. Kosheleva, Akinradewo, Fateeva gibi isimlere sahip Krasnodar'ı iki maçta da yenerek geldiler. Kolay olmayacak ama ikinci maçı evimizde oynamanın avantajı ile bu turu da geçip o finali oynayacağız. Diğer tarafta ise iki İtalyan takımı kapışacak. Biri İtalya ligi lideri ve bu yılın İtalya kupası şampiyonu Yamamay diğeri ise İtalya ligi üçünüsü Urbino.

İlk maçlar 13-14 Mart
Constanta-Galatasaray
Yamamay-Urbino

Rövanş 17-18 Mart
Galatasaray-Constanta
Urbino-Yamamay

İnşallah güzel bir sonuç alarak finale yükselebiliriz. Rövanş maçı için GSbasket olarak bizim de insanları örgütlememiz gerekiyor. Yarı final maçı yani, boru değil sonuçta. :)

Yarı final maçına gelmezseniz diyecek cidden bir şey olmaz. O gün her türlü alt yapı maçları falan iptalmış öyle diyorlar :P.
2.maçın bizim sahamızda olması avantaj olacak , iyi bir taraftarla finale çıkabiliriz. Bu arada Tanju Abinin dediğine göre Romanya ekibi taraftarı deplasmanda yapıyormuş , bu dahada zevk katacaktır maça.

Emel'e de teşekkür ederim başlığı açtığı için :)

Ekleme yapalım. Tam olarak maç tarih ve saatleri şöyle:

İlk maçlar:
13 Mart
Yamamay-Urbino (Saat 20:30)
14 Mart Çarşamba
Constanta-Galatasaray (Saat 20:30)

Rövanşlar:
17 Mart Cumartesi
Urbino-Yamamay (20:30)
18 Mart
Pazar
Galatasaray-Constanta (Saat 20:00)

O kupa kalkacak inşallah o ellerde hadi kızlar güveniyoruz .

İstanbul'daki maçın Pazar'dan Cumartesi'ye aldırıldığını tahmin ediyorum.Bunun üstüne derbi için Cumartesi'de karar kılınması küfür gibi oldu.Kadıköy'ün en çirkin gününde derbiye de 3 saat kalmışken in cin top oynar salonda.
Bu maçın ucunda Avrupa'nın 2. kupasında final var.Keşke Pazar'a aldırılabilse.

Onur, maç normalde Pazar günüydü derbi Pazar günü diye Cumartesi'ye alındı. Tekrar bir değişiklik talep eder miyiz, edersek kabul görür mü bilemiyorum :(

Maç Pazar saat 20:00'a alındı.

Akşam maç yayınlanacak mı arkadaşlar?

Ntv Spor, Gstv yayınlayacak maçı.
Hatta Laola'dan da yayınlanacak, oradan da izlenebilir.
http://www.laola1.tv/

Maç pazardı , cumartesiye aldırdık. Biz maçı cumartesiye aldırdık TFF derbiyi bu sefer cumartesi gününe aldı. Bizde tekrar pazara aldık. Başta Orkun Darnel olmak üzere tüm voleybol şubesini tebrik ediyorum.

Maç şuan NTV Spor'dan veriliyor.

İlk iki setin ardından bi yorum yapmak isterim, kendimiz verdik resmen bu iki seti de. Yarı final oynuyoruz, bu kadar kolay vermemeliydik. Bugün maçı belki kaybederiz ama İstanbul'da mutlaka bu basit hatalardan arınmamız lazım. Kalite olarak kat be kat iyiyiz rakipten. İzlerken üzülüyor insan.

Rakip demek yanlış olur fakat rezil bir top oynadı kızlar.Açıkca demek gerekirse oynayamadılar.Pazar akşamı böyle olmasın ve finale çıkan takım biz olalım.Çünkü diğer takımdan çok üstünüz.

Pazar iyi taraftar desteğiyle eleriz bu takımı. Herkesi bekliyorum salona.

Kesinlikle tribünler dolu olmalı,herkes derbiye odaklandı ama insanları maç için teşvik etmek lazım.İlk maçı izledim bana kalırsa 3-0 alırız burada ve altın sete kalır maç

İstanbul'daki arkadaşlar lütfen bu maçı unutmayın. Kupaya hiç de uzak değiliz.

Finale çıkan ilk takım beklendiği üzere Yamamay oldu.
Final ne olur ne biter bilmiyorum ama o finali oynamamız lazım, bu final heyecanı yaşayalım çok istiyorum. Ve bunun için bugün desteğe çok büyük ihtiyaç var.
İlk kez ve son kez 2. maçı kendi evimizde oynama avantajına sahibiz. Galatasaray taraftarı çok kez yaptığı gibi bu seferde bunu voleybolda yapacak ve takımla beraber o maçı kazanacak, inanıyorum.
Takım için ise tek söyleyeceğim, lütfen manşet.
Bu arada Fatih Terim de maçta olacak sanırım, takıma destek anlamında.

İlk maçtaki basit hataları bu maçta kesinlikle yapmayacağız. Oyuncularımızın gereken dersleri çıkardığını düşünüyorum. Ve umarım dolu tribünler önünde taraftarın da desteğiyle birlikte bu maçı kazanıp finale çıkarız inşallah.

Tekrardan hatırlatalım.

NTVSPOR'dan canlı yayınlanacak maç.

Adım adım finale !

Geri