Ceyhun Gülselam

  • Konbuyu başlatan Nezarettin Selçuk
  • Başlangıç tarihi
Rotasyon açısından çok şık bir hamle oldu. Orta sahada da stoperde de oynayabilen ve önü açık bir adamı bonservissiz alarak iyi iş çıkardık. Umarım uzun seneler hizmet eder..
 
http://www.youtube.com/watch?v=G3almYGvzMk&feature=player_embedded#at=93

Ceyhun Gülselam hakkında bilgi sahibi olmayan yada fazla takip edememiş arkadaşlar için 14 dklık bir videosu az biraz bilgi sahibi olursunuz.

Ayrıca Ceyhun'u BAM 3lüsüne benzetenler varsa büyük yanılgı içerisindeler bence.. Ben ihtiyacımız olan hem stoper hem ön libero mevkilerine çok iyi bir takviye yaptığımızı düşünüyorum. Komple bir oyuncu olduğunu düşünüyorum herşeyden biraz var bazılarından az bazılarından çok önemli olan bunları ne kadar geliştireceği bizdeyken. Şimdi ilk Milli Takım hocası Fatih Terim ve Ümit Milli hocası Ümit Davala'nın elinde.. Ben büyük bir çıkış yapabileceğini düşünüyorum ve o potansiyeli görüyorum. Nedense fizik olarak ayrıca top sürmesi olsun , pasları olsun , kafa özelliği olsun , uzaktan şutları olsun , duruşundaki soğukkanlılık olsun bana biraz Ümit Davala'yı anımsatıyor:) Grande sever böyle oyuncuları asıl Ümit'i yanında bakalım bunu yeterince parlatabilcek mi ben çok sevindim bu transfere Selçuk kadar, umarım kimseyi mahçup etmez..

http://www.youtube.com/watch?v=92fwnEKVxTE&feature=related buda biraz kişisel olarak tanımak için :)
 
İyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.Umarım takımımız için hayırlı olur.Selçuk,Ceyhun,Yekta gibi oyuncularla uzun zamandır en zayıf halkamız olan orta sahayı bu sezon iyileştirmiş gibi gözüküyoruz.Yapılacak bir yabancı transferiyle orta saha sorunumuz ortadan kalkar.
 

Üst