• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cezalar - Kadıköy Faturasını da Biz Ödüyoruz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Hakkımızı gasp ettikleri yetmemiş gibi bir de üstüne ceza yağdırmışlar.

1- Tamika CatchinGS'e 3 maç men + 3.000 TL para cezası,
2- Işıl Alben'e 1 maç men + 1.500 TL para cezası
3- Hakan Acer'e 2 maç men + 2.000 TL para cezası,

Cezalar verilirken ağır tahrik olduğu göz önünde bulundurulmuş. Bunu kabul edebilen fenerasyon pardon federasyon, bakalım bu ağır tahrik unsurları hakemler ve karşı tarafa ne gibi cezalar verecek hep beraber göreceğiz?

Karşı tarafa sadece 5000 TL para cezası verilmiş diye gördüm bir yerde, ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Göz göre göre sindiriliyoruz buna dur diyemeyecek miyiz ?

Pardon da bu neyin cezası? Son maçta yaşananlardan ötürü ise fenerasyon binasına birde fener bayrağı asılsın lütfen.

Evet 5.000 TL diyorlar komedi, bu kadar ucuz mu ağır tahrik?

Fenrebahçe'ye 5.000 TL (!), Bize 15.000 TL para cezası verilmiş.

Oh mis, bence sahamızı da kapatmalılardı olmamış böyle.

Beşiktaş maçındaki olaylar nedeniyle de 6.000 TL verilmiş.Rapora da Turgay Demirel'e karşı açılan pankart ve kendisinin istifaya çağrılması rapora "TBF Başkanına hakaret, küçük düşürme" diye yazılmış.Yatacak yeriniz yok sizin !

Beşiktaş maçındaki olaylar nedeniyle de 6.000 TL verilmiş.Rapora da Turgay Demirel'e karşı açılan pankart ve kendisinin istifaya çağrılması rapora "TBF Başkanına hakaret, küçük düşürme" diye yazılmış.Yatacak yeriniz yok sizin !
Cidden saka gibi ya.

Hem suçlu hem güçlü durumu... Her haltı yiyecekler,küfür edecekler, tahrik edecekler, maçı elimizden alıp onlara verecekler ama en büyük suç, tepki göstermek! Işıl hakemlere 'uygunsuz, küçük düşürücü sözler' söylemiş, büyük müsünüz ki siz küçük düşesiniz yada utanmanız mı var ?

Hem suçlu hem güçlü durumu... Her haltı yiyecekler,küfür edecekler, tahrik edecekler, maçı elimizden alıp onlara verecekler ama en büyük suç, tepki göstermek! Işıl hakemlere 'uygunsuz, küçük düşürücü sözler' söylemiş, büyük müsünüz ki siz küçük düşesiniz yada utanmanız mı var ?

ayıp be.caferağda o kadar küfürün bedeli 5.000 tlcik miymiş.tabi başında adam gibi başkan olmazsa olur bunlar hep.

yatacak yerin yok senin turgay efendi.senin gibi federasyon başkanı olmaz olsun.

Turgay bu gÜnahlari Çekeceksİn

Tek kelime ile allah belanızı versin bunu içten söylüyorum o kadar

Turgay demirel = rezalet

Çaldığınız şampiyonluğun cezasını kim ödeyecek peki ? Sizin karakteriniz bu kadar işte, Allah'ınızdan bulun..

Dünya dillerinde ne kadar ağır tahrik unsuru laf varsa, hepsini Türkçe'ye çevirip sana gönderiyorum Turgay Demirel.

Küfredecem kendimi zor tutuyorum... Bir yandan da Adnan Polat'a bakıyorum, çok da fazla kızamıyorum Turgay Demirel'e hakemlere. Sn. Polat sizden nefret ediyorum, koskoca Galatasaray'ın başkanı olduğunuzun bir gün bile farkında olamadığınız için. Galatasaray'ın haklarını kurda kuşa yedirttiğiniz için. Yazıklar olsun seni o koltuğa oturtanlara. Turgay'ı da al git...

bilmiyorum farkında mısınız ama ışıla verilen 1 maç cumhurbaşkanlığı kupası maçına gelecek peki ışıl ne yaptıda ceza aldı hadi tamika yumruk falan attı deniliyorda heralde ışılın konuşması yüzünden değildir yok artık diyorum ama bu turgayın olduğu yerde bişeylik vardır acaba cumhurbaşkanlığı kupası için özel bir ceza mı bu :D

Hem maç içinde, hemde sonrasında bu cezalarla görülüyor ki Federasyon meydanı gerçekten boş buldu...
Hakemlerin bizi ağır derecede tahrik etmesinin bir cezası yok mu??
Yok yere çalınan düdüklerin bir cezası yokmu???
Şerefsizlik almış başını yürümüş...

Geri