Chris Garnett

Şimdi Sabah gazetesinde gördüm haberi. İstanbul'a gelmiş, geçen sene CSKA Sofya'da 12.3 sayı, 6.9 ribaund ortalamaları ile oynamış. Neyse hayırlısıyla bu sefer de iftar sonrası kadroda kim var kim yok göreceğiz Efes maçı için.
 
Aslan'a dev pivot
G.Saray potada transfere doymuyor. Sarıkırmızılılar 2.11'lik ABD'li pivot Chris Garnett'i Türkiye'ye getirdi. Indiana SE Üniversitesi mezunu Garnett, geçen sezon Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımında 12.3 sayı, 6.9 ribaund ortalamaları ile oynadı.


sabah
 
bizimkilerde hep replica basketbolcu getiriolar gecen sene jason keep bu sene Chris Garnett'i ,keep yerine kidd,chris yerine kevin yazsa keşke :D
 
Bu ne yahu? Takım yine yolgeçen hanına döndü. 50 tane adam geldi gitti başım döndü resmen. Ne kadar ciddiyetsiz olduğumuzun göstergesi.
 
İsmi geçen Jeff Hagen - Maurice Baker - Chris Garnett üçlüsünden ikisi kalacak. Baker guard Hagen - Garnett pivot. Ben tam kestiremiyorum kimin kalacağını. Efes maçında net göreceğiz herhalde.
 
ben bu işi anlamadım millet bir transfer yapıyor en az bir yabancı gönderip alıyor bizimkiler ne aldıysa gönderip tekrar yenisini getiriyor halil üner bize laf atacağına karar verirken biraz daha dikkatli olmalı :eek:key
 
Böylece Fatih Solak'la birlikte 2 tane iri kıyım pivotumuz oldu. Bakalım şutu iyiyse işe yarar belki...
 
Halil Üner Mustafa Denizli'ye özendi galiba.Malik Dixon,DeSean Hadley,Lance Allred,Maurice Baker,Jeff Hagen,Chris Garnett?
 
ben bu adamı beğendim beyler yeni gelmesine rağmen fena oynamadı takıma ısındıktan sonra daha iyi olacak...
 
Insan begenilen Garnett'i gorunce, begenilmeyip geri gonderilen Allred ve Hagen'i merak ediyor.! Lutfen soyleyin, Garnett ile gectigimiz yil bizde oynayan Keep arasinda bir secim yapsaniz hangisini secerdiniz? Bu is icine sinen var mi? Cafecrown'dan gelen para tryoutta denenecek tonla Amerikaliya mi harcanmali?
 
Garnett tam bir fiyasko.Geçen sene birkaç maç oynayıp Basketbolun B'sini bilmediği anlaşıldıktan sonra gönderilen Donald Little'dan bir farkı yok.Halil hoca maşallah durdu durdu yine turnayı gözünden vurdu.Galatasaray'ın paraları da havalara uçtu.
 
Yanlız farklı bir yorumum olacak Garnett için. Daha yeni geldi ve kumaş olarak çok iyi gözükmediğinde hemfikirim, yani topu tutamadı vs. Fizik olarak ilgimi çekti çünkü zıplayan hoplayan bir oyuncu karakterinin yanısıra kalıplı da. Amare gibi, Kemp'in gençliği gibi bir fiziğe sahip. Takıma daha alıştıkça ve kendini geliştirebilirse beklenmedik katkılar yapabilecğini düşünüyorum. Aranan kan mıdır? Pek değildir ama içeriden sayı üretebilen bir isim bulmak oldukça zor. Ülker gitti Haislip'i aldı, adam bugün coştu uçtu zıpladı blok koydu vs. ama yine de içeri sırtını verip 1-2 post hareketiyle sayı bulabilecek bir isim değil. Yani basketbol da artık öle isim bulmak zor. İzlediğim Allred'e göre daha bir umut verdi, Hagen'ı ise hiç görmedim.
 
Tamam adam yeni gelmiş te basketbolun en temel hareketlerini gelirken uçakta unutmamıştır herhalde.

Kolej kariyeri falan da parlak değil.

Mt Zion Academy
99/00 Eastern Kentucky (Ncaa) 27g 7.4ppg 5.4rpg 0.4apg
00/01 West Virginia (Ncaa) DNP - transfer
01/02 West Virginia (Ncaa) 24g 1\.8ppg 2.3rpg 0.4apg
02/03 Indiana Southeast (Naia/2) 31g 16.9ppg 7.9rpg 0.7apg 1.5bpg 64.2&fg 82)
03/04 Indiana Southeast (Naia/2) 32g 20.3ppg 10.9rpg 1.4apg 1.8bpg
2004: Chicago NBA Pre-Draft Camp
2004: Summer League in Treviso (Italy)
2004 July: Southern California Summer Pro League in Long Beach, CA (Sacramento Kings)
2004-2005: BC CSKA Sophia (BUL-ProA): FIBA Europe League: 12 games: 12.3ppg, 6.9rpg, 6ast, FGP: 62.1%
2005 July: Reebok Vegas Summer League (New Orleans Hornets)
Bulgarian Cup Winner -05


LAnce ve Hagen in kariyeri bu adamdan iyiydi.
 

Üst