• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

CM - FM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atahan D.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14

CM-FM

• Kullanılan toplam oy
    14
Puanları 0
Çözümler 0
@Atahan D.
YA DİKKATİMİ ÇEKTİ BURDAQ CM TOPİCİ YOK YADA VAR BN GÖRMEDİM
HERNEYSE VARSA SİLİNİR BU TOPİC AMA BN AÇİMDE BİRAZ RAHATLIYIM ;)

CM BNM HAYATIMMMM :atki :atki :atki

ARTIK CM İLE İLGİLİ HER ŞEYİ BURDA KONUSURUZ

Annem pcimi götürdü :(
ÖSS ye calısalım diye :p
Notebooklada cm oynanmıyor :(
Seneye artık :p

Anti ÖSS diyen gspoison

varya şimdi FM2006 die topic açmaya girmiştim time outa
bunu gördüm tesadüfe bak :D

cm yalan oldu artık tabi adı itibariyle
FM2006 4 kasımda çıkcakmış ama şu anda http://www.sigames.com da 45 mglık demosu var
oyun bu sefer muazzam olmuş girip indirin ve oynayın en azından 4 kasıma kdr idare eder :muhaha

BU SENE BNMDE LGS(OKS) VAR AMA DAHA ÇALIŞMAYA FAZLA BASLAMAMISKEN OYNIYIM DİYODUM BİLGİSAYARIM BOZULDU MECBUREN ANNEMLERİN BİLGİSAYARDAN BURAYA BAKIYORM
WALLA DAHA FMYİ GÖRMEDİM AMA CMYİ GENE CM5GİBİ YAPARLARSA İŞLERİ CİDDEN ÇOK ZOR YANİ ÖLE YAPARLARSA CM-01-02 VE CM-03-04 E DEVAM GİBİ

cm 0102 ustune tanımam

herhangi bi cm (cm5 dışında) network nasıl oynanıyo
yada sizle bi boş gününüzde oynama imkanı varmı

Hâlâ CM 03-04 oynuyorum. Şampiyon olmaktan sıkıldım. :P Tabii Ş.L. şampiyonluğu da dahil. :ehue

ŞAMPİYONLUKTAN SIKILANLAR YA KÜME DÜŞMEMEYE OYNAYAN TAKIMLAR SEÇSİNLER YADA 2. 3. LİGTEN SEÇSİNLER Bİ DENEYİN ÇOK ZEVKLİ OLUYO Bİ TAKIMI 1.LİGE ÇIKARDIMI ŞAMPİYON OLMUS KADAR SEWİNİYOSN
;)

Ben FM ye bir türlü ısınamadım. CM de yasamadıgım basarı kalmadı senelerdir :)

bnmde fm ye ısınanamamın en büyük selerindn birisi menüsüydü cm de kaç sene oynadığım menünün olmaması ve oyuncu yerleri falan özellik olarak gzl bi oyun ama alışmak zor mesela ilk baslayanlar için gzl gelir cm oynamayanlar için

Tartışmasız CM ama ÖSS dolayısıyla kapalıyız :) :)...............

oss var cm artık yok :( :( :(

Geri