Cnn Turk Pivot: Halil Uner ve Muge Berkalp

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Orhun ENE

Orhun Ene Yalçın Granit in şubenin başına geçtiği ilk sezonda(Halil Ünerin ilk sezonu)takıma koç olması yönünde Yalçın Granit tarafından büyük baskılar yapılmış çok değerli bir insandır ancak şuda bir gerçekki Galatasaraylılık yetmiyor herşey için,Orhun ENE Galatasaray basketbol şubesinde görmüş olduğu rahatsızlıklar ve pürüzler sebebiyle bu görevi o dönemde kabul etmemiştir. Kaldı ki o takım bir sezon önce ligi 3. bitirmiş,kupada final four oynamıştır,o dönemde bile haklı olarak bu görevi kabul etmemişse şu aşamada bu görevi hiç kabul etmez,o dönemde Yalçın Graniti reddettiyse Derya Taşdelenleri şuanda hiç dinlemez.
Halil Ünerin büyük hataları olmuştur,olmaktadırda ancak bu şubeye yakın olan bir kişi olarak şunu söylemeliyimki tek sorun Halil Üner değildir o sadece buz dağının görülen kısmıdır.
Sorunun başlangıcı ilgisizliktir ve bu ilgisizlik maddi sıkıntıya yol açmaktadır. Aras Kargo FB ye mi sponsor olmuş,kardeşim sende Yurt İçi kargoya gideceksin,bana sponsor ol diyeceksin,bu işler çok zor işler değil,özellikle çevresi bu kadar geniş,Başbakanla bile randevusuz görüşme yapacak kadar önemli insanlar için...
Bu yüzden aklı selim davranmak zorundayız,tahriklere kapılmamalıyız.
Herkes çok haklı ama burda şuanda olabilecek şeyleri dile getirmeliyiz ve olası şeylerden biri kesinlikle Orhun ENE nin koç olması değildir.
Ayrıca bence ilk etapta yapılması gereken şey Basketbol şubesinin yeniden direk Özhan Canaydına bağlanmasıdır(sembolik ve maddi olarak)şubenin başınada Yalçın Granit gibi bir değerin gelmesi gerekmektedir. Onun yaşadığı heyecan kısa vadede bizi biryerlere getirecek tek çözüm yoludur diye düşünüyorum...
 
renny' Alıntı:
Kobra söylemek istediğini tam anlamıyla anlayamadım.Bu forumda bizimle beraber yorum yapması doğrumudur bilemem ama neyi değiştirir??

Renny, Kobra'nın kastettiği şu kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama bu maksadı aşan ifadeler kullanacağımız anlamına gelmesin. Bu forumda daha öncede yazdım tek kural karşılıklı saygıdır. Bu saygı eleştirdiğimiz şahıs,grup ve kulüpler içinde geçerlidir.

Kaldı ki Türkçemiz geniş ve köklü bir dildir, düşüncelerimizi argo benzetmeler dışında da anlatabiliriz. Kobra'nın rahatsız olduğu durum bu.
 
hazir futbolda 1 hafta ara varken yonetimin biraz ilgisini cekmek lazim basketbola. bence farkinda bile degiller ne oldugundan.
 
Onursal' Alıntı:
Ercüment Sunter konusunda ozzy ile hem fikirim. Bu takımda koçluğu hakeden isim bence Ekrem Memnun'dur.
Ekrem Memnun galiba Kosova'da.Ayrıca bizim takımdan neden ayrıldığını hala anlayabilmiş değilim. :?:
 
geçen sene yine pivota çıkıp "bu sene efes ve ülkere rakibiz demişti" küme düşmekten son anda kurtulmuştuk.hal böyle olunca hikaye bi adam olduğuna karar vermek zor olmadı. bu sene de zaten izlemedim.forumdan okuduğum kadarıyla da halil üner de çok bi değişiklik olmamış yine ota boka sallamış.ha halil üner olmasa efese ülkere rakip olur muyuz tabi ki olamayız ama gerçekleri gören ve taraftarı kandırmayan bi hocayla çalışsak daha mutlu oluruz...
 

Üst