V Veysi Deniz Baskın Misafir 14 Haz 2011 #21 Hala seri bitmedi. Siz gerekeni yaptınız. Bi dahaki maçta sıra bizde. Kimbilir belki son maçta da yardımı oluruz
Hala seri bitmedi. Siz gerekeni yaptınız. Bi dahaki maçta sıra bizde. Kimbilir belki son maçta da yardımı oluruz
Tugay Eren 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 11 Şub 2009 Mesajlar 1,478 Tepkime puanı 0 Konum İzmir @Tugay Eren 14 Haz 2011 #22 Deniz Baskın' Alıntı: Hala seri bitmedi. Siz gerekeni yaptınız. Bi dahaki maçta sıra bizde. Kimbilir belki son maçta da yardımı oluruz Genişletmek için tıkla ... Deniz sana Ertem Şenerde bir kuble armağan ediyorum.
Deniz Baskın' Alıntı: Hala seri bitmedi. Siz gerekeni yaptınız. Bi dahaki maçta sıra bizde. Kimbilir belki son maçta da yardımı oluruz Genişletmek için tıkla ... Deniz sana Ertem Şenerde bir kuble armağan ediyorum.
V Veysi Deniz Baskın Misafir 14 Haz 2011 #23 Tugay Eren' Alıntı: Deniz sana Ertem Şenerde bir kuble armağan ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Dostum sakin ol benim yerime Shipp'i öp
Tugay Eren' Alıntı: Deniz sana Ertem Şenerde bir kuble armağan ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Dostum sakin ol benim yerime Shipp'i öp
Can Ozan Taşcı 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 3 Nis 2010 Mesajlar 997 Tepkime puanı 0 Yaş 33 Konum Adana @Can Ozan Taşcı 14 Haz 2011 #24 Aslanlardan ümidini kesen çarpılır.