De Nigris hayatını kaybetti..

Geçtiğimiz senelerde Gaziantepspor ve Ankaraspor'da oynayan meksikalı santrafor Den Nigris haftasonu kalp krizi geçirip hayatını kaybetmiş.. Yunanistan'da Larissa'da oynuyormuş en son.. Kadıköy'de attığı müthiş kafa golü sonrası tozluğundan çıkarıp taktığı maske ile hatırlıyoruz.. Kafa vuruşları süperdi gerçekten.. Üzücü bir haber.. Futbolcular sürekli sağlık kontrolünden geçiriliyor , sürekli testler v.s. Ancak kalp ile ilgili sorunlarla ölümler artarak devam ediyor..
 
Üzüldüm gerçekten, Antepte çok iyi bi sezon geçirmişti hatta zaman zaman medya tarafından 3 büyüklere bile yakıştırılmıştı, zaten yanlış hatırlamıyosam Ankaraspor dönemin şartlarında iyi bonservis ödemişti Nigris için. Ne diyelim Allah rahmet eylesin şaşırdım ve üzüldüm.
 
Aykut Kocaman'ın vicdanı ne alemde acaba çok merak ediyorum. Yetenekli bir golcüyü kişisel kaprisleri yüzünden harcadı oynatmayarak. Yazık oldu adama genç yaşta.
 
Gerçekten çok üzüldüm,bir şekilde tanıdığım,Tv'dende olsa izlediğim adamların ölüm haberlerini duyduğumda çok üzülüyorum.
 
De Nigris'in Türkiye'deki son kulübü olan Ankaragücü ve TFF, Larissa takımını ve Yunanistan Futbol Federasyonunu uyarmışlar. Fakat bu uyarılar ciddiye alınmamış. Şimdi Larissa ve Yunan Federasyonu kalkmış TFF'yi suçluyor. Attıkları çamura değil de dünyaya veda eden bir insanın hayatı üzerinden kargaşa yaratmalarını kınıyorum.

Çok iyi bir futbolcu olduğuna inandığım De Nigris'in bu ani vefatına cidden çok üzüldüm...
 

Üst