Dee Bost

Maksimum 1-2 sene daha üst düzey basketbol oynayabilecek veteran bir yıldız basketbolcu için esas önemli olan maaşıdır. Ben basketbolcu olsam taraftar desteği falan filan umrumda olmaz. Sonuçta bana maaşımı taraftar değil kulüp veriyor. Bu yaşında Euroleague'den teklif alırsa tabi ki gider. Dee Bost'un ayrılık kararını normal karşılıyorum.
Gider gitsin tamam ama gidiş şekli 0 sayı nedir manisa maçını oynayıp öyle git iyi ayrilmaliydik.
 
Bu arkadaş geçen sene bizden gittikten sonra basketbolu unutmuş. Geçen sene sonuna kadar yaptığı/yapamadığı işler ortadayken tekrar buraya kurtarıcı olarak getirilmesinde emeği geçen basketbol katili ne kadar mal değneği varsa hepsinin canları cehenneme. Hani bir deyim vardır "şahtı, şahbaz oldu" işte tam da bizim takımın durumunu özetliyor....
 
Bost bence bu senede iyi oynuyor. Bugünde 7 as 7 rb 2 tç 0 top kaybı ile oynadı. Takımı iyi yönlendiyor,bugün savunmada da fena değildi. Ama Bost’un şutları girmiyor. Boşken de girmiyor, dripling üstü de geçiş hücumunda da. Moralliyken bile atamıyor. Serbest atışları dahi çok bozuldu. Nasıl olcak bilmiyorum.
 
Son topu süre kaynaklı bir gereklilik yokken kullanan Şehmus Hazer bu kafayla giderse birkaç sezon içerisinde kanı sarı-kırmızı akarak bizden kontrat ister de; senin maç sonu şovunu da yemiyoruz. Yerli oyuncular sezonu 4 Şubat'ta açınca bu işler kendisine kalıyor olmaması gereken akışta.
 
Beyefendi maçı vermek için herşeyi yaptı ama bu sefer beceremedi. Maç içinde yaptığı hataları bir tarafa bırakalım, maçın son 2 topunda 1 top kaybı ve hemen arkasından son saniyede yaptığı 3 lük faulle rakip takım adına maçın en faydalı adamı oldu. 3 sayı öndeyken ve bitime 3 saniye varken, hücum eden adama 3lük faul yapmak için aptal olmak gerekir, bunu da yaptın ya, helal sana !!
 

Üst