Denenecek Yabancılar

Eylül ayında Jamal Hunter ve Varnie Dennis’i deneyen Galatasaray A Erkek Basketbol Takımı Teknik Heyeti, önümüzdeki günlerde üç yabancı oyuncuyu daha Türkiye’ye getirtecek. Utah Üniversitesi’nden Nick Jabocson ve Teksas’tan Brian Boddicker’in yanı sıra Brezilya Milli Takımı’ndan Jose Estevam Ferreira’nın kadroya dahil edilip, edilmeyeceği oyuncuların performansı görüldükten sonra karara bağlanacak.

Kaynak : http://www.galatasaray.org
 
Brian Boddicker
6/8/1981
Forvet
Ht: 6-8 Wt: 228
boddicker_200_11.jpg
 
Hadi hayırlısı bakalım , umarım iyi adamlardır..
 
33 Brian Boddicker
Height: 6-8
Weight: 228
Position: Forward


2003 Stats (Team: Texas Longhorns)
GP 27
MIN/G 21.6
FG % .458
3-PT % .446
FT % .774
STL/G 0.4
TO/G 1.1
REB/G 4.9
AST/G 0.6
BLK/G 0.3
PTS/G 8.4
 
Brezilyalı pivotun istatistiklerini merak ettim.. Brezilya milli takımında da gözüküyor kendi takımında da ilk 5 oyuncusu olarak gözüküyor ancak ne ribaundda ne de sayı istatstiklerinde ilk sıralarda gözükmüyor (takımı geçen sezon şampiyon olmuş yanılmıyorsam)
 
Cim Bom İki Amerikalı Deniyor

Galatasaray koçu Halil Üner, iki çaylak beyaz Amerikalıyı denemeye aldı. Texas Longhorns Üniversitesini bu sezon bitiren Brian Boddicker ile Utah Running Utes Üniversitesinden mezun olan Nick Jacobson bir hafta boyunca denenecek. Jacobson bu yılı 16.5 sayı, 1.9 rebound, 1.3 assist, % 44.0 üçlük yüzdesi ortalaması ile tamamladı. Daha sonra Cleveland Cavaliers kampına çağrılan ve Cavs ile yaz liginde forma giyen 1.94 metrelik skorer guard, ilk kez profesyonel oynayacak.Mountain West Konferansının ilk beşine seçilen Jacobson, Utah tarihinin onuncu en skorer oyuncusu olurken, üçlüklerde ise ilk sırayı alıyor. Utah'ın efsane koçu Rick Majerus, Jacobson ile ilgili "Kariyerim boyunca çalıştırdığım oyunular arasında en iyileri arasında ye aldı. Tabii ki ilk sırayı Alex Jensen aldı." demişti.
Cim Bom'un denediği diğer oyuncu Boddicker ise NCAA'lerin en başarılı altıncı adamlarından biriydi. Hem içeriden, hem de dışarıdan oynayabilen beyaz oyuncunun maç başına 21.6 dakika süre aldığı ve 8.1 sayı, 4.8 rebound, % 44.8 üçlük yüzdesi ile oynadığı belirtildi. Güçlü Big 12 Liginin en iyi altıncı aamı seçilen Bodddicker, ünlü basketbol yorumcusu Dick Vitale'ın "All-Rolaids" takımı (En İyi bench oyuncuları) takımında da iki yıl yer aldı.
 
Adamların kariyerleri iyiye benziyor. Umarım iyi çıkarlar we alırız..
 
Arkadaşlar amerika'lı oyuncularımız gelmiş menajerimiz Turabi Genç bir hafta deneyeceklerini büyük ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını söylemiş. istatislikleri ve sitemizde yapılan yorumlardan iyi adam olduklarına benziyor bu oyuncularla bir yıllık değilde opsiyonlu şekilde anlaşma yapılabilir.
Brezilyalı oyuncumuzda pazartesi günü anlaşmak için geliyormuş.
 
e hadi bakalım hayırlısı ya.Bu adamlar iyiye benziyorlar.Bir de fatih solak kalsaydı...off yaa ama giden adamın arkasından ağlamak olmaz... gidene güle güle...yeni gelenlere selam olsun
 
Radikal Cimbomlu demiş ki:
Amerikalılar genç.Bunlarla yapılan sözleşme 2 yıllık olsa keşke.Her sene yeni kadro kurmaktan bıktık.
Aynen katılıyorum sözleşmeler en az 2 yıllık olmalı opsiyon koyulmalı oyuncular iyi çıkarsa elimizde tutamayız.Lolis ve Handlogtını ülker'e kaptırmıştık aynısı tekrarlanmasın.
 

Üst