Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Bir gezi parkı direniyor, Galatasaray'ın doğduğu topraklarda...
Eyleme bende katıldım. Bugün biber gazını gerçek anlamı ile tattım. Feci birşey, bayılır gibi oldum sağolsun biri sürükledi beni yoksa yığılıp kalıyordum. Orantısız güç kullanan yaratıklara nefret doluyum nefret!
Olağanüstü bir süreç yaşıyoruz. 3-4 gün önce çoğumuzun derdi basketbolken şimdi aklımıza bile gelmiyor belki. Dikkatler tamamen başka yere odaklandı, bir kıvılcım büyük bir yangına dönüştü saatler içerisinde.
Özet şudur: Türkü, Kürdü, Alevisi, Sünnisi, dindarı, ateisti, işçisi, köylüsüyle artık bu halk baskıya, zamma, yasaklara, polis şiddetine, özelleştirmelere tahammül edemiyor ve "YETER" diyor.
Ya ben Laik Atatürkçû genç değilim,ya da orada eylem yapmaya gelmeyîp kaos yaratmaya gelen TKP'li,BDP'li terörist ile beraber benim esnafimi maddi zarar uğratan ve bni gerektiğinde uykusuz kalarak koruyan polisimi yaralayanlar Laik Atatürkçü değil !!