• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Doğum Günün Kutlu Olsun Esra Gerçek

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Ali Ömer Horzum
Bu konuyu Fırat abinin açmasını bekliyordum ama maça gittiği ve burada olmadığı için açayım dedim.

Nice yıllara Esra abla..

eee bi de burda kutlayalım :p

Mutlu yıllar Esracıım :)

nice mutlu yıllara...

Doğum günün kutlu olsun.Nice senelere..

Ooo ablacımın doğumgünüymüş bugün.Amma yakınmış doğumgünlerimiz Esra ablamla. :)
Nice yıllara ablacım... ;)

Nice yıllara renkdaş...

Mutlu yıllar Margo :)
Nice senelere....

Re: Doğumgünün Kutlu Olsun EsraGerçek

Ömer H.' Alıntı:
Bu konuyu Fırat abinin açmasını bekliyordum ama maça gittiği ve burada olmadığı için açayım dedim.

Nice yıllara Esra abla..

walla bizde fırat abini bekliyoruz hala,seyahatlerden beyni döndü onunda tarihleri şaşırdı..hem hala karıştırıyo acaba 11 i miydi diye..(11 mart gülse birsel'in doğum günü halbukii :()

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..

ömercim bundan sonra sana görev,fırat abine bnm dogum günlerimi hatırlat,yada pm gönder :D

pis efesli,bildiğim slem :) çok saol cnm bnm ..

canbulubay : saolun nice yaşlarda hep beraber inşallah..

taner tuna ..teşekkür ederim.renkdaş..

onur'um:bundan böyle doğum günlerimizi sen ben arman ortak kutlayalım ,tam süper olsun cnm ..

onur yavuz ..nice yıllarda sizlerle sarı kırmızı :atki

ksv: saol cnm..hepimize mutlu seneler :)

...
burda olduğum için çok şanslıyım..galiba burdaki 5. doğum günüm.. hepinizi çok seviyorum..
her ne kadar hala arda başkandan korksamda :D

nice yıllara. :atki

Re: Doğumgünün Kutlu Olsun EsraGerçek

Ömer H.' Alıntı:

Nice yıllara Esra abla..
Saol be ÖmercimMm...
Nice mutlu senelere Esra Öğretmenim...

nilaycım çok teşekkür ederim cnm ..nice yaşlara hep beraber..

fıratcım:geç olsun güç olmasın değil mi..ömere teşekkür et bence böyle kuru kuruya olmaz :)

nice senelere esra....
doğum günü kutlamasından kalan pasta, kurabiye bilumum unlu mamuller itina ila değerlendirilir :) kargo ucreti yemek sahibine aittir :))

o gün topic açılır mı bilmiyorum ama öğretmenlerin gününde şimdiden kutlu olsun.

Nejlet Timur Uzun' Alıntı:
nice senelere esra....
doğum günü kutlamasından kalan pasta, kurabiye bilumum unlu mamuller itina ila değerlendirilir :) kargo ucreti yemek sahibine aittir :))

o gün topic açılır mı bilmiyorum ama öğretmenlerin gününde şimdiden kutlu olsun.
timurcum çok teşekkür ederim ..çifte pastayla günü bitirdik..ama bir pasta hala dolapta seni bekliyor ..
kırıntıda değil ..bir dilim bile yenmemiş koca pasta.. ;)

Fırat abi, bir ara tahsil ederim ücretimi. Forma olarak da verebilirsin. :P

nice nice mutlu yıllara Esra abla tabi bizlerle olacağın yılları tecih ederim :okey

teşekkür ederim dogancım..hep bereber :atki

Esra kaçırdık heralde vaktini yav, çok sık kontrol etmiyorum forumu... Hepi pörtlek tu yu!

nice mutlu yıllar

Mutlu yıllara Esra Abla.

teşekkür ederim arkadaşlar..
geç yada erken hiç farketmez inanın bana..
çok mutlu oluyorum her cevapla..
hep beraber nice sarı kırmızı yıllara inş

Geri