Eczacıbaşı Galatasaray (2-0) Yarı Finalde Elendik

Çeyrek finalde, normal sezonu 6.bitiren Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesini eleyen Bayan Voleybol Takımımız; normal sezonu 7. bitiren İlbank'ı eleyen, normal sezonu 2.sırada bitiren Eczacıbaşı Vitra ile yarı finalde karşılaşacak.

Maç programı:

11 Nisan Perşembe Saat 19.00 (Burhan Felek Spor Salonu)

Galatasaray Daikin - Eczacıbaşı Vitra

14 Nisan Pazar Saat 16.30 (Burhan Felek Spor Salonu)

Eczacıbaşı Vitra - Galatasaray Daikin

16 Nisan Salı 16.30 (Burhan Felek Spor Salonu)

Eczacıbaşı Vitra - Galatasaray Daikin

Normal sezonda oynanan 2 karşılaşmayı da 3-1'lik sonuçlarla kaybetmiştik. Bu seride favori olan tabi ki Eczacıbaşı Vitra ama son zamanlarda formsuz ve dağınık görüntü içerisindeler. İlbank serisinde zaman zaman zorlandıklarını gördük. Takımımızın ''en azından'' bu seride bir maç kazanmasını bekliyorum. Maçların hepsini Smart Spor yayınlayacak.

Takımımıza yarı final serisinde başarılar.
 
Play-off en münasebetsiz zamana denk geldi.Vakıfbank ayrı bir yerde ama bunları yenebiliriz,yendikten sonra da 3 maçlık seride eleyebiliriz.Pazar umarım takımı alkışlamak için değil de finali yakalamak için deplasmana gideriz.
 
Alınan 3-0'lık yenilgiden çok, takımın ruhsuzluğu can sıktı. Bu takımı bu kadar ruhsuz görmedim, maç oynansında bitsin havasındaydılar.

Massimo takımı hiç iyi hazırlamamış,inandırmamış takıma Eczacı'yı yeneriz,eleyebiliriz diye.

Eczacıbaşı maç başı Esra Gümüş ve liberoda Büşra ile oynadı. Neslihan ve Sokolova değişmeli oynadılar. Buna rağmen set bile alamadık. Leo bile Neriman'dan fazla sayı aldı bu maç. Takımın halini siz düşünün.
 
Valizler toplanmış olsa da genel anlamda dolu günleri,çokça hikayeyi barındıran bir sezon yaşadık.Takımda sırtımı dönemeyeceğim ve görünce mutlu olduğum pek çok yüz var,son kez salonda olmak kayıp değil kazanç diye düşünüyorum.
 
Seri boyunca hiç set alamamamız, takımın kendine hiç inanmaması ve maçlar oynansa da bir an önce tatile çıkalım havası hayal kırıklığı oldu.

Fenerbahçe bile Vakıfbank karşısında zaman zaman direnip,mücadele ve karakter koyarken,biz bu seride hiç bir şey yapmadık.


Umutlar her zaman ki gibi seneye kaldı. Bakalım nasıl hamleler gelecek, gelecek sezon. Umarım seneye daha iyi bir takım kurulur,yoksa seneye daha fazla atılım yapması kesinleşen Fenerbahçe bizi tekrar 4.lüğe itebilir.
 
Geniş ve güzel bir kitlenin önünde vedalaşabilirdik ama olmadı.Ekstra durumlar haricinde normal sezonda hemen hiçbir maçı kaçırmayan 3-5 tanıdık simayla vedalaşmayı seçti takım Eczacıbaşı serisine inanmayarak.Fazla kurcalamayıp ileriye bakmak lazım.Servisi karşılayıp topu oyuna sokabildiğinde çatır çatır vuran ama çoğunlukla servis karşılayamayan bir takım olduğumuzdan üst düzey isimlerin inancı kırıldı bir noktadan sonra.
2009'daki erkek voleybol takımından bu yana Burhan Felek'i ev gibi hissettiren yegane takımı yakaladık 1.5 sezondur.Şampiyonlar Ligi'nden elden gelen sonuna kadar yapıldı,ligde de derbiler kazanılarak Şampiyonlar Ligi vizesi alındı.
Müesseselerin oyuncu havuzundaki baskınlığı da dikkate alınarak en azından Lo Bianco'nun bel ve sırt sağlığını gözetecek,Neriman'ı manşette çürütmeyecek yabancı tercihleri yapmamız lazım.Umarım bu hamleler gelir ve yaz boyunca yeni sezonu iple çekeriz.
 
Beklenen oldu. En azından seneye ŞL'de mücadele etmek hakkı kazandık. Umarım yabancı transferinde isabetli tercihler yapar ve yeni sezonda istediğimiz başarıları yakalarız.
 
tam tersi inşallah yerli transferlerinde başarılı oluruz
kaliteli yerliler gelir inşallah
Onu ben de isterim ama bu saatten sonra zor. Ancak Aslı Kalaç gibi genç isimleri alabileceğiz galiba. Vakıf kadrosunu korurken onlarla ligde baş etmek pek mümkün görünmüyor. Yabancı transferlerinde iddialı tercihler yaparsak ŞL'de başarı kovalayabiliriz.
 

Üst