• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw 6. Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 104-54 Sopron Basket

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Euroleague Women B Grubu 6. Hafta
26.11.2025 Çarşamba
Sinan Erdem Spor Salonu
20:00

Grupta 5 galibiyetimiz var ve lider çıkmayı garantiledik. Sopron'un ise galibiyeti yok ve gruplardan elenmeyi garantilediler. Formalite maçı ama neticede ne olursa olsun Euroleague maçıdır.

Euroleague Women B Grubu 6. Hafta
26.11.2025 Çarşamba
Sinan Erdem Spor Salonu
20:00

Grupta 5 galibiyetimiz var ve lider çıkmayı garantiledik. Sopron'un ise galibiyeti yok ve gruplardan elenmeyi garantilediler. Formalite maçı ama neticede ne olursa olsun Euroleague maçıdır.
İyi bir oyunla alacağımız farklı bir galibiyet hem oyuncularımızın güvenini tazeler hem geleceğe umutla bakmamıza neden olur.

İyi bir oyunla alacağımız farklı bir galibiyet hem oyuncularımızın güvenini tazeler hem geleceğe umutla bakmamıza neden olur.
Fırat okula rağmen galip geleceğimizi düşündüğüm; ve galip gelmek zorunda olduğumuz bir maç demekten başka bir şey gelmiyor içimden.

ilk yarıyı 58-28 önde kapattık.

2.turda rakiplerimiz: Usk Prag,Bourges ve Girona

2.turda rakiplerimiz: Usk Prag,Bourges ve Girona
Üst turlara kalınca karşınıza zorlu rakipler çıkıyor . yönetim bu konuda elini taşın altına koymalı diyecem aslında işin eksik olan kısmını tamamlamalıda demek istiyorum.bu turdaki rakipler tecrübeli bu kupayı hedeflemiş takımlar. hiç birini yabana atmamak lazım. Eğer takviye yapılmaz, sırıtan mevkiler güçlendirilmez, ise TV ekranlarında önümüzde çekirdek, limonata, kola, patlamış mısır 🌽🍿 Euroleague finallerini ekran başında izler ve iç geçiririz bu böyle biline...

Üst turlara kalınca karşınıza zorlu rakipler çıkıyor . yönetim bu konuda elini taşın altına koymalı diyecem aslında işin eksik olan kısmını tamamlamalıda demek istiyorum.bu turdaki rakipler tecrübeli bu kupayı hedeflemiş takımlar. hiç birini yabana atmamak lazım. Eğer takviye yapılmaz, sırıtan mevkiler güçlendirilmez, ise TV ekranlarında önümüzde çekirdek, limonata, kola, patlamış mısır 🌽🍿 Euroleague finallerini ekran başında izler ve iç geçiririz bu böyle biline...
Bence bizim de ne yapacağımız onemli işi sıkı tutarsak çok sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum yani bu grubu geçeceğimizi tahmin ediyorum.

Bence bizim de ne yapacağımız onemli işi sıkı tutarsak çok sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum yani bu grubu geçeceğimizi tahmin ediyorum.
Renkdaş, aslında güç dengeleri göz önüne alındığında bu grupta bizi iki maçta da hem evinde, hemde bizim evimizde yenecek takım yok.yani demem o ki iki kere yenileceğimiz takım yok.evimizde maç vermeyiz ama dışarıda mutlaka galibiyet almalıyız.bu gruptan çıktıktan sonra tahminim bir yerde yada yerlerde yolumuz suyun karşıki tarafı ile kesişecek.onlara üçüncü defa Euroleague şampiyonluğu tattırmamak ve karizmayı çizdirmemek için şampiyonluk fırsatı vermemek lazım.belki çok iyi niyetlisin belki final four göremeyiz diyenlerde olabilir. ama ne olursa olsun Galatasaray ismini taşıyan her branşta, o takım başarılı olmak taraftarını üzmemek zorundadır.

Renkdaş, aslında güç dengeleri göz önüne alındığında bu grupta bizi iki maçta da hem evinde, hemde bizim evimizde yenecek takım yok.yani demem o ki iki kere yenileceğimiz takım yok.evimizde maç vermeyiz ama dışarıda mutlaka galibiyet almalıyız.bu gruptan çıktıktan sonra tahminim bir yerde yada yerlerde yolumuz suyun karşıki tarafı ile kesişecek.onlara üçüncü defa Euroleague şampiyonluğu tattırmamak ve karizmayı çizdirmemek için şampiyonluk fırsatı vermemek lazım.belki çok iyi niyetlisin belki final four göremeyiz diyenlerde olabilir. ama ne olursa olsun Galatasaray ismini taşıyan her branşta, o takım başarılı olmak taraftarını üzmemek zorundadır.
Grubumuzdaki takımlara bakınca herkes herkesi her yerde yenebilir gibi ama kadro kalitesine bakınca biz gruptaki üç takımdan daha iyiyiz ve dediğin gibi güç dengeleri göz önüne alındığında final four hayal değil hedeftir.Fakat tek endişem Fırat Okul'un performansı,geçmişte Ceyhun Yıldızoğlu'nun performansı malumunuzdu.

Son düzenleme:
2014 yazının devamında Ünal Aysal'ın Galatasaray başkanlığından ayrılmasından sonra, kulüp uzunca bir süre intihara meyletti. 2015-2016 kadın basketbol sezonunda ise intihar etti, ölmedi fakat halen bitkisel hayatta. Bu betimi Galatasaray'ın tarihi ve bizlere bahşettiği deneyimler üzerinden yapıyorum elbette.

2014'teki kadın basketbol Euroleague finaliyle biz Fenerbahçe'nin kolunu kesmiştik. Gidip de, profesyonel erkek futbolda bugünkü adıyla UEFA Avupa Ligi'ni ya da ileriye götürerek Şampiyonlar Ligi'ni kazanmadıkları sürece; kulüplerin terazideki ağırlığına dair altından kalkabilecekleri bir yenilgi değildi. Bu ihtimalde dahi, kulüplerin denkleşmesi; derbi rekabeti adına 2014'ten ileri gelen kazanımımızın karşısına konulamazdı.

Soyuttan somuta geçiş yaparak, zira kulübün bu bir gün eski dönem gibi taptık; sonrasındaki 3 gün Galatasaraylılık boğazımızda yumru, sırtımızda yük oldu halleri 11 yılı devirince insan bir yere kadar imgelem oluşturabiliyor. Bizim şu takımdan 50 yiyen Sopron'dan, gruptan zar zor çıkabilen Prag'dan, sırf savunmamıza karşı koyamayan Famila'dan yola çıkarak Nisan'da Galatasaray-Fenerbahçe Euroleague finali kapıda.

Fenerbahçe, bu finalde bizim de bir kolumuzu kestiği anda, profesyonel erkek futbolda Avrupa kupaları kazanmış olmak elbette bizi köse yapmaz, kulüplerin rekabetinde bizi geriye düşürmez; fakat Faruk Süren ve Ünal Aysal sonrası bizim sakalımızın nasıl döküldüğü ortaya çıkar. Fenerbahçe'nin de, bir kolu eksik halde; karşıda bir Faruk Süren ya da Ünal Aysal bulamadığı anda, sakalının amatör branşlar üzerinden nasıl da gürleştiği gerçeğiyle yüzleşiriz. İşte o gün Galatasaray bir spor değil de futbol kulübüdür diye zırvalayanların olduğu noktaya, somut zemin üzerinden biz de gelmeye başlarız. Oturur saha içi değil de, iktisat kaynaklı finans anlatırız konu erkek futbola gelebilsin diye.

Kulübün bir yapısal görüntüsü olmadığından, analiz için ortada doğru düzgün veri bulamadığımdan; hep birlikte yaşayıp göreceğiz diyorum. Okuyan gerçek kişilere, bot'lar dışında yazıyor olan az sayıdaki gerçek kişiye; insanlara kendilerini hazırlamalarını tavsiye ediyorum.

Geri