• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ELW 8. Hafta | Fenerbahçe 107 - Galatasaray 62

Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
23 Nis 2014
Mesajlar
620
Tepkime puanı
525
Yaş
36
Konum
Kıbrıs
@Erdoğan Selkan
Tarih: 8 Aralık 2021
Saat: 19:00
Salon: Metro Enerji

Kimileri için kahır kimileri için keyif maçı. Söylenecek çok bir şey yok, kalmadı artık...
 
Kaç kişi çıkıyoruz maça?
 
Şu kadın futbol rezilliğini yaşatacağınıza şu takıma bir sponsor ayarlasaydınız...
 
Şikeci her yerde şikecidir.
 
Sahadaki FB kadrosuna bak , bize bak , pota altı Gizem , Sude ve süper kalite amerikalı Davis.
Vizyonsuz yöneticilerin kurduğu takım bu kadar olur.
 
Euroleague şampiyonu bir takım, Kaela Davis, Gizem Başaran, Sude Yılmaz'dan medet umar hale geldi ya; o engin görüşlü yöneticilerimizin ellerine sağlık.... Neyin peşindesiniz; hiç mi kanınıza dokunmuyor, FB'ye averaj takımı olmak?..
 
Takım ve staff için çok üzgünüm ama samimiyetle umarım ki böyle derbi tarihine geçecek rezillikte bir skor olur.

Bizim camianın ve yönetimin gururunu incitecek kadar bir skoru yakalarız. Ya şube kapanır hepimiz kurtuluruz ya da zorlarına gider bir sponsor bişey ayarlarlar da her sene boşu boşuna kıçını yırtan topçuların ve staffın emeği kurtulur...
 
Ah Işıl Ahhhh
 
Maçı seyrederken resmen karnıma ağrılar giriyor. Burak başkandan çok ümitliydim ama sonu hüsran gibi gözüküyor.
 
Şampiyonluk için kurulmayan idareten kurulan her takım gereksizdir. Sadece taraftarı her şeyden soğutursunuz...
 
Yazacak çok şey var,bizde daha önce oynayıp kötü izlenim bırakmış Kaela Davis'i hangi mantıkla aldık ? Bu bile bu şubeye ne kadar az değer verildiğini gösteriyor.

En ufak sertlikte veya baskıda ne yapacağını şaşıran yerli oyuncularımız var.Bu bile bu şubeye ne kadar değer verildiğini gösteriyor.

Sabah akşam sosyal medyada isim sponsoru olmayan 2 takımdan biriyiz yazılıyor.Sponsoru ben mi bulacağım ? Bana yetki verilsin Galatasaray'a 1 haftada sponsor bulurum.Bu beceriksizlik,değer vermemekten başka bir şey değil.Bunun ekonomiylede alakası yok.

Ancak tek şey bilirsiniz.Sosyal medyaya Galatasaray kadın basketbol takımı dünya yıldızını alıyor,alacak şeklinde haber servis etmeyi bilirsiniz.

Ancak tek şey bilirsiniz.Beceriksizliğinize kılıf bulmayı bilirsiniz.
 
20 dakika dayanabildim. Yenilmek sıkıntı değil ama Mcbride'a bir devrede aynı boş şutu 7-8 kere vermek kabul edilemez. Yönetim kadar coaching anlamında da sıkıntı olduğuna delalet. Ama bu bütçelere başka hangi teknik adamı ikna ederler onu da bilemiyorum, Efe Güven de tamamen ne kadar ekmek o kadar köfte kafasıyla takılıyor artık heralde.
 
Bilmediğim için soruyorum. Aslında biliyorum ama değişmiş de olabilir. Sorum şu : Kadın basketbolda 1M ile iyi bir kadro kurulabiliyor mu, yeterli mi değil mi ?
 
Kadın basketbolundaki halimizi öğrenilmiş çaresizlik olgusu çok güzel tanımlıyor. Motivasyon, takım kimyası filan güzel hoş ama bir yere kadar idare ediyor.
 
İnsallah erkek basketbol takımız hafta sonu Fenerbahçe'yi yener.Yoksa bunlar hafta sonu 4 branştada yendik diye paylaşım yaparlar.Büyük bir keyifle yaparlar hemde.Adamların amacı Avrupa arenasında bir şeyler yapmak değil.Galatasaray'ı yenmek.

Onlarda tüm başarısızlıklarını bizi yendiklerini göstererek örtmeye çalışıyorlar.
 
Bu arada Melise de helal olsun böyle bir maçta 0/8 ile ounuyor.
 
107-62 tarihi farkla FB ye yenildik.
Bu günü asla unutmayacağım , Burak başkana yazan koca bir 0 :(
 
Bravo Takım,Bravo Koç
Her türlü olumsuzluğa rağmen mücadeleden vazgeçmediğiniz için,
Williams,MC Bride ve İagupova yi
Eda,Miray ve Mısra ile savundunuz
Bu arada Bench te cici cici hanımlar vardı,keşke onlar yerine kadroda 1-2 kaliteli oyuncu daha olsaydı
 
Bravo Takım,Bravo Koç
Her türlü olumsuzluğa rağmen mücadeleden vazgeçmediğiniz için,
Williams,MC Bride ve İagupova yi
Eda,Miray ve Mısra ile savundunuz
Bu arada Bench te cici cici hanımlar vardı,keşke onlar yerine kadroda 1-2 kaliteli oyuncu daha olsaydı
Neden böyle yaptı? Hep tek yabancı ile oynamak çok anlamsızdı....
 
Başka yabancı yok ki , Riquana ve Anete sakat ,Tina da yarı sakat :(
 
Geri
Üst