• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw 9. Hafta | Spar Girona 68-82 Galatasaray Çağdaş Faktoring

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
iyi savunma yapıyoruz.

potayı dövmeseydiler 2. yarı işimiz çok zordu uzunlarımız yoruldu ama onları dinlendirecek kimse yok.

Güzel bir galibiyet oldu. Ama skordan bağımsız olarak söylemek istediğim şey şu ki; Johannes çok çok kötü bir oyuncu...

Güzel bir galibiyet oldu. Ama skordan bağımsız olarak söylemek istediğim şey şu ki; Johannes çok çok kötü bir oyuncu...
Hayır, kötü oyuncu degil. Gecen sene Euroleague ortalaması 11.4 sayı, 3.7 asist, bir onceki sene 14.4 sayı 4.3 asist.
Bugun 35 dakika sure aldı; 3 sayı, 1 asist, 3 top kaybı.
Birşeyler yanlıs gidiyor ama ne? Hic katkı vermiyor, beden dili de pozitif denilemez.

Güzel galibiyet tebrikler sarayın sultanları.

Abi yapmayın nasıl kötü oyuncu? Bizde kötü oynuyor diye çok çok kötü demek nasıl bir mantık?

Hiç ummadığım bir maç kazandık. Zor bir deplasmandı.

Çok kötü oyuncu demek çok iddialı bir söz gereksiz övüp gereksiz görmeler yapanları anlamıyorum, biraz oyuncu kariyerine de bakmak lazım kadınlae dünya sıralamasında her zaman ilk 3te yer alan ülkenin en skorer ve kilit 2-3 oyuncusundan birine bir wnba oyuncusuna çok kötü oyuncu demek ya basketbol cehaletidir ya da fanatizm kokan bir cümledir.

Çok kötü oyuncu demek çok iddialı bir söz gereksiz övüp gereksiz görmeler yapanları anlamıyorum, biraz oyuncu kariyerine de bakmak lazım kadınlae dünya sıralamasında her zaman ilk 3te yer alan ülkenin en skorer ve kilit 2-3 oyuncusundan birine bir wnba oyuncusuna çok kötü oyuncu demek ya basketbol cehaletidir ya da fanatizm kokan bir cümledir.
Geldiğinden beri tek bir önemli maçta katkı vermeyen, hedef maçlarda sürekli kötü oynayan ve takıma zarar veren bir oyuncuya, sen ne dersen de veya ne şekilde savunmaya çalışırsan çalış, ben kötü oyuncu derim. Benim için önemli olan aktüel durumudur. Geçmişinde ağzıyla kuş tutmuş olsa umurumda değil. Bir yoruma muhalefet etmek için yazarken de yazdıklarını iyice tartıp ondan sonra yaz derim.

Bu mükemmel(!) oyuncunun Euroleague istatistiklerini de şuraya bırakayım, eksik kalmasın:
4 maç, 125 dakika oynamış, 1/5 ikilik, 5/29 üçlük, toplam 6/34 isabet(%17,6 isabet oranı), 16 asist(maç başına 4), 10 top kaybı, toplam 9 savunma ribaundu, sadece 19 sayı(maç başına 4,75 sayı)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok net bir galibiyet aldık. Kazanmaya şaşırmadım ama böylesine bir galibiyet de beklemiyordum. Özellikle Avrupa maçlarındaki konsantrasyonumuz ve savunma gayretimiz daha farklı oluyor. Prag deplasmanı hariç net oyunlar oynadık. Johannes tartışmasında ise kendisinin önemli bir oyuncu olduğunu ancak kendisinin Avrupa'da şampiyonluk hedefi koyan bir takımda ana skorer olamayacağı görüşündeyim. ABD'li bir kısanın yanında kendisini görmek isterdim.

Bir de Oblak mevzusu var. Euroleague şampiyonunun oyun kurucusunu getirdik. Beklentimiz neydi?
şampiyonluk sezonunda 9.3 sayi, 5.5 asist ortalamasıyla oynamış.
Bu sezon 11 sayı, 4.4 asist ile oynuyor.
Benim de tercihim daha dominant bir oyun kurucu olurdu ama eleştirildiği kadar kötü degil sanki..

Oblak bu kadar kolay üstü çizilecek bir oyuncu değil zaten.

Geri