• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ELW | ESBVA-LM 62-66 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
20 Ocak Çarşamba

nLlqZR.png

Z73y4k.png

Biletlerimizi aylar oncesinde aldik ve orada olacagiz. Fransizlar arasinda sesimiz çikamasa da en azindan içerden onlari negatif enerjiyle sindiririz :)
Zor maç olacak, Bahar'in olmamasi savunma açisindan sikintili bir durum.

Galatasaray yönetiminin takımı sabotesine rağmen kazanacağımızı düşündüğüm maç, kazanmalıyız.

Kazanırsak evet 4.lük garanti olacak ama 4.olursak Ekataterinburg ile eşleşeceğiz.
3.olmanın yolu da çok zor.
Hayırlı sonuç ne işe o olsun inşAllah.

Eka öyle kıvamda ki aslında, tam oynamamız gereken zaman. Tam Brittney Griner'ın Ekrem hocaya pas atacağı zaman. :)

Kazanıp yolumuza devam edelim, boğulacaksak büyük denizde boğulalım.

Yolculuk keyifli geçmişe benziyor . :) Cansu son haftalardaki performansi kadar güzelligiylede mest ediyor .. :cool:
attachment.php

Ekli dosyalar

• CZGLQiTUkAAiWWh.jpg
    CZGLQiTUkAAiWWh.jpg
    57.3 KB · Görüntüleme: 123
zorlanırız ama kazanırsak yolumuz açık inşallah bir de fenere çaktık mı ohhh

televizyon yayını var mı?

tamam teşekkürler

Maçi şuan izliyorum müthiş bir taraftar desteği var maalesef biz bunu sağlayamiyoruz ayrica baharin eksikliği çok hissediliyor petra ile olmuyoda olmuyo sancho nerdesin veya bone nerdesin levander 18 sayi 18 ribaund bu arada

Ben de izlerken aynı şeyi düşündüm. Salon tamamen dolu sanırım ve çok da güzel destek var. Tamam bizim taraftarlar da gittiğinde desteklerini gösteriyorlar ama gittiklerinde!!!! Kıskandım şahsen

Jelena çok kötü, Nuria maçı rakibe vermek için her şeyi yapıyor.

Bravo kızlar!

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler kızlar.

Famila mağlup Avenida deplasmanında 3 takımda 7-4 oluyor bu durumda.Kalan 3 maçımızı alırsak 2 yada 3.sırada olacağımızı düşünüyorum.

Oh be kazandık 62-66 bir ara yine yenileceğiz galiba dedim ama neyse ki toparladık ve kazandık..

Nazar değmesin, müthiş seri yakaladı kızlar. Çok formdalar.

Kizer&Nev iyi oynadı bugün.

Avenida hariç maçları kazanırız da o maç sıkıntılı.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ımızın uzak ara en iyi TAKIM' ı hepinizin alnından öpüyorum Aslan Kızlarımız

Geri