• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ELW | Galatasaray 68 - Avenida 56

Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket Haber
EuroLeague 11.hafta maçında evimizde Perfumerias Avenida ile karşılaşıyoruz.

23 Ocak Çarşamba
Saat 19.00
Abdi İpekçi SS

Biletler

Bu aralar en çok keyif alarak izlemeye başladığım takımımız oldu. Daha fazla ilgi olmalı.

Pota altindaki hakemin gozlerde problem var herhalde cok net faulleri calmiyorlar

Emir beye katılıyorum. Fauller o kadar net ki nasıl göremiyorlar(!) anlayamıyorum.

68-56 kazandık. Tebrikler Sarayın Sultanları

Işıl neden bu kadar az top kullanmış anlamadım. Tebrikler takımımıza !

Polkovice'ye yenilmeseydik garantilemiştik Top15 için 1.liği sanırım. :) Yenilseydik yazan daha çok kişi olurdu. Forumda bile ilgi yokken maça gelmeyenlere diyecek bir şey yok. Gelenlerin ayağına, takımın emeklerine sağlık :) Kendi adıma eğlenceli bir maçtı. Haftaya maç yok sanırım. Cumartesiden sonra dinlensinler. Özellikle Işıl ve Lindsay:)

Takıma gerçekten tebrikler. Müthiş Savunma yapıyoruz. Şu takımda Lindsay ve Işıl'ı yedekleyecek,dinlendirecek bir oyuncu(Tuğba Palazoğlu gibi) ve skorer bir oyuncu(Taurasi veya Seimone gibi) bulunsaydı Euroleague'nin abartısız sôylûyorum en büyük favorisi olurduk...

Takıma gerçekten tebrikler. Müthiş Savunma yapıyoruz. Şu takımda Lindsay ve Işıl'ı yedekleyecek,dinlendirecek bir oyuncu(Tuğba Palazoğlu gibi) ve skorer bir oyuncu(Taurasi veya Seimone gibi) bulunsaydı Euroleague'nin abartısız sôylûyorum en büyük favorisi olurduk...

Tuğba da değil ama Taurasi veya Seimone konusunda oldukça haklısın .

Nevriye niye dakika almadı? Bilen var mı?

Geri