Ercüment Sunter İstifa!

10 sezondan beri Türk Telekom´un başında nasıl kaldığı Ankara kulislerinde dilden dile dolaşan Ercüment Sunter, lütfen istifa et. Görev başında bulunduğun sürece hep kalburüstü bütçelerle takım kurmana rağmen 10 yıllık süreçte elle tutulur tek başarın geçen seneki Türkiye Kupası.

Mola alacağın zamanı bilmezsin, doğru düzgün bir set hücumun yok, takımına doğru düzgün savunma yaptıramazsın, Dudley hariç her sene yabancılarını değiştirirsin ya da Lang gibi bir oyuncuda ısrar edersin...

Artık seni takımın başında görmekten midem bulanıyor, 10 Milyon Dolar´ın üstünde bir bütçeyle kurduğun takımın olması gereken yer burası mı? Bu sezon şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan Galatasaray ile oynamadan 12. maçında 4 mağlubiyet aldın!

Böyle iyi para kazanacağım yeri nerede bulacağım, hangi kulüp bana takımını teslim eder ki diyerek bırakmam bu koltuğu diyorsan; Türk Telekom yetkilileri sana bir masa ayarlasın, gelen evrakları havale et, arkadaşlarınla telefonda sınırsız konuş, yeter ki basketbol takımından uzak dur!
 
Ama Onur Abi baştan sona haklı.Yıllardır o kadar parayla hiçbir şey yok ortada.Giden paraya üzülüyorum bende hadi biz parayı yeni bulduk elimize yüzümüze bulaştırdık ama onlar yıllardır yüzlerine bulaştırdılar.
 
Her ne kadar seneye sponsorumuz da olsa rakip bir takım ve rakip bir takımın başında istenilmeyen bir antrenör bulunması bizim için avantaj değil mi? :roll:
 
Bu hocayla olmuyor , Antalya maçından sonra anlaşıldı. Elinde 12m dolar bütçeli takım var senin , türkiyenin en iyi kadrosu var. Ama sen her maçı son periyodda anca alıyorsun.ArisBC yenilgisinden sonra , yunanlar web sitelerine büyük puntolarla '12m dolar bütçeli takımı yendik' diye yazı yazdı. Şampiyonluktaki en büyük rakiplerinin 40 sayı farkla vurup geçtiği takımları yenemiyorsun. Son 5 haftada 4 mağlubiyet aldın. Artık TT basket yönetiminin , birşeylerin farkına varıp Sunterden kurtulması lazım , bu kadro bu adama fazla geldi. Aksi takdirde harcanan paralara , taraftara , emeklere yazık olacak.
Geçen seneki başarının , El-Amin in başarısı olduğunu farkettim bu maçtan sonra , tek başına götürüyordu takımı. Bu sene biraz daha takım oyunu oynamaya başlanınca , takım döküldü.Rotasyon diye birşey yok. Diğer maçlarda çok az süre alan Mutlu , maçın en kritik son 2 dakikasında oyuna giriyor ve bomboş 2 tane 3lük kaçırıyor , Dudley ilk yarının tamamına yakınında oynamıyor , Tutku şutör guard oluyor , winston ve bekir beraber oynuyor. Anlamak mümkün değil bu adamı. Mola alma gibi bir anlayışı zaten yok , futbol maçına çıkıyor sanki takım , mola alsa bile takıma taktik vermiyor , oyuncular dinlenmek için bench e geliyor. Kısacası yazık ediyor bu takıma.
Aydın Örs şuan bu takım için ideal diye düşünüyorum , umarım gelir.
 
Biri bana Ercüment Hoca ile Murat Hoca'nın kendi takımlarında ellerinde o kadar büyük bütçeler varken ne yaptığını anlatabilirse memnun kalacağım . Al birini vur ötekine misali.. :)
 
Kullandığım ifadeler genel olarak Murat Özyer istifa başlığından alınmıştır. Dolayısıyla beni bir kişi anlamış...
Serdar Aslan' Alıntı:
Havada bir ironi kokusu alıyorum..
Keşke geçen sene ki takımımız tutulsaydıda istikrarın tadına varsaydık.
Yavuz, her sezon büyük bütçelerle mücadele eden T.Telekom´un 10 yılda elle tutulur tek başarısı geçen sezonki Türkiye Kupası. 12 yıllık Telekom geçmişine sahip Sunter bunca başarısızlığa rağmen birgün olsun istifaya davet edilmiş mi? Biz o kadar duyarlı bir taraftar kitlesine sahibiz ki 6 aylık başarısızlığa bile tahammül edemiyoruz. Gel gel, senin yerin bizim yanımız : )
 
6 ay mı :shock: .

Mesela Türkiye kupası rezaleti 1.5 yıl önce idi.Süreden epeyce bir tenzilat yapılmış.

Ayrıca sizde Murat Özyer'in gitmesini isteyenlerdensiniz (istemek yerine,uygun görme,gitmesi gerektiğini düşünme gibi başka bir ifade daha doğru olacak ise düzeltilebilir ) Onur Bey.Duyarlılığımızı paylaştığınız için teşekkür ederiz.
 

Üst