Erden Timur

bu adamin degeri bu külüpte görev almayi biraktigi gün daha net anlasilacaktir.

Yillardir bu taraftar Haldun Üstünel geri gelsin diye transferleri o yapsin diye kendini yirtti.

Ayni durum Erden Timur icinde gecerli olacaktir.
Ki haldun ustunel sampiyonluk kadrosu da dizmiyordu, müthiş transfer başarıları vardı (bkz lincoln'ü 6 milyona bağlamak) ama savunmada servet çetin emre gungor izliyorduk, kalede gitmesi için kırk takla attığımız leo francolar istikrarsiz de santisler. Erden Timur 13. olan takıma bu takım için gerekirse asker olacak yıldız futbolcular bağladı, ilk sezonunda şampiyon oldu. Erden Timur'un basketboldaki rezillikler harici elestirilecek bir yanı yok, bu konu dışında eleştireni de Allah carpar. basketbolda da elestirilmezdi normalde futbolla ilgileniyor denip gecilirdi ama vaad verip tutmadı, keşke hiç bu toplara girmeseydi basketbolda. bu konuda taraftara hala borçlu.
 
Bir not, Emre Güngör'ün 2007-2008 stoper performansı; Fenerbahçe derbilerinde yaptıkları 2000'lerde gördüğümüz en ileri yerli oyuncu performansları arasındaydı. 2011-2014 aralığında yerli oyuncuların kimi dönemleri ve yakın dönemde Abdülkerim Bardakçı-Kaan Ayhan ikilisi dışında kıyaslanabileceği yerli oyuncu yok diyebilmek mümkün. Transfer olduğu zaman diliminde beklenti düşüktü diyorsak o başka.

Futbol ve transfer demişken kadın futbol takımı liderliği yeniden devraldı. Zahmet olacak.
 
Emre Güngör, Servet Çetin'in defolarını kapattığından kendisi o transfer ihtimalini temelde Emre Güngör'e borçluydu. :) Sahada adeta parende atsa da, antrenör yediği dönemin öncesinde sevilmeyi çok istese de sezonun ilk puan kaybında; Manisa deplasmanında yedirdiği 2 golün ardından bilfiil topun ağzındaydı.
 
Galatasaray genel olarak yerli stoper konusunda sansli bir kuluptur.Benim yakin gecmiste hatirladigim Bulent Korkmaz,Emre Asik,Servet Cetin,sakatlandigi doneme kadar Emre Gungor,sakatliklari haric Gokhan Zan,2011-2014 arasi Semih Kaya,sonradan stopere devsirilen 2014-2017 arasi Hakan Balta,herseye ragmen Serdar Aziz ve sonrasinda Abdulkerim Bardakci,Kaan Ayhan..
 
Bugün itibariyle Cenk Ergün'le, Haldun Üstünel'le kıyaslanabilir. Faruk Süren ve Ünal Aysal'la kıyas ihtimali Hagi-Alex kıyası kadar anlamlı olur. Faruk Süren ve Ünal Aysal seviyesi için kırk fırın ekmek yemesi değil, buğday ambarına girmesi gerekiyor. Galatasaray'ın tarihi üç kuruşa on köfte vermez bir aktöre.
 
Bugün itibariyle Cenk Ergün'le, Haldun Üstünel'le kıyaslanabilir. Faruk Süren ve Ünal Aysal'la kıyas ihtimali Hagi-Alex kıyası kadar anlamlı olur. Faruk Süren ve Ünal Aysal seviyesi için kırk fırın ekmek yemesi değil, buğday ambarına girmesi gerekiyor. Galatasaray'ın tarihi üç kuruşa on köfte vermez bir aktöre.
Cenk Ergünmü? Cenk Ergünün yaptigi transferleri bende yaparim gidip her oyuncuya yillik 3-4M vermek. Kaldiki Cenk Ergün Brumayi 15 Euro ve Ndiayeyi 15M Euroya satmis adamdir daha fazla bonservis geliri eldebilinirdi.
Sascha Boey icinde 18M teklif iyidir satalim diyen birisidir.

Ünal Aysal bende severim ama Burak ve Selcuk Inana verdigi yüklü maasli sözlesmeler ve ikinci dönemdeki transfer fiyaskolari külübü feci borclandirmistir ve UEFAdan ceza yememizde büyük katkisi olmustur.
Tarik Camdal
Veysel Sari
Ontiveros
Hajrovic
Burdisso
Dzemaili
Pandev
 
Bu arada Erden Timur bu külübe kac defa sponsor olmus transferlerde cebinden kac defa para vermis insandir :) Yönetimde olmadigi dönemde bile.

Erden Timurdan 10 kat daha zengin olan Ünal Aysal bu külübe bir kurus para vermismi? Sponsor olmusmudur ? :)
 
Kulübün çıtası Fenerbahçe galibiyetiyle gelen kadın basketbol Euroleague şampiyonluğunda. Kulübün çıtası futbol Şampiyonlar Ligi yarı finalinde. Kulübün çıtası kadın voleybol Şampiyonlar Ligi Final-Four'da. Kulübün çıtası erkek basketbol Euroleague Top 8'de.

Yeni branşta, yerel ligde 30 haftalık ligin 18. haftasına Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider giren kadın futbol takımının ceza sahası dışından kendi kalesine evrendeki muhtelif oluşların sonucunda gol atmasında değildi, bugün itibariyle oldu. Bu görüntüye ben de sebebiyet verebilirim dersen kıyasa dahil edelim Serdar Aslan.
 
Son düzenleme:
Faruk Süren ve Ünal Aysal kulüp başkanıydılar. Belâgat, hitabet, lidelik, kulüplerinin hakkını savunma, kullandıkları retorikler ve görev sürelerinde çeşitli branşlarda aldıkları başarılar ona göre değerlendirilmeli. Ülkede onların kalibresinde çok yönetici yok zaten. Kaldı ki Ünal Aysal kimse şubeyi takmazken kürek şubesini ayakta tutuyordu. Ayrıca AIG hisselerine para koyarak bizi 40 milyon dolar civarında bir tazminat ödemekten kurtarmıştı. Faruk Süren de iyiydi ama kızını Burak Elmas'a vererek bizi epeyce uğraştırmış :)
 
Su an zaten Erden Timur kulüp baskani olmadigi icin digerleyile kiyas edilemez.

Ama Faruk Süren, Ünal Aysal, Erden Timur bunlarin ortak yönü vizyonlu olmalari ve büyük düsünmeleri :)
 
Taraftar gözünde Faruk Suren, Unal Aysal cok önemli isimlerdir ama kulup icerisinde uyeler arasinda herkesin en sevdiği isimlerin basinda taraftarin sevmedigi Ozhan Abi gelir o yuzden Erden Timur konusunda da uye-taraftar ayirimi biraz farklı...
Ben Erden Timur'un kulup icin yaptıklarına bakarim ve bence pozitif su anda tabi ki ama baskanlik konusunda insiyatif alacağını bu secimde dusunmuyorum.
 
Beceriksiz adam cik anlat yetistiremedigin,beceremedigin transferleri.Takim basarili oldugunda show yapmayi cok iyi biliyorsun.Hadi cik Mevlana’yi falan anlat.Elesek ne olacak su Prag’i ? Senin yuzunden ilerleme sansimiz yoktu zaten.Sen ve butun yonetim bu camianin bu sezonki Avrupa hayallerini yiktiniz.
 

Üst