• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Erkekler 1.ligi Istanbul BSB-Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@Abdürrahim Hakan Avci
ERKEKLER 1. LİGİ
5. HAFTA MAÇI
İSTANBUL BŞB.
GALATASARAY
Tarih 11.11.2012 14:00
Yer HALDUN ALAGAŞ SPOR SALONU

Bu hafta İstanbul’da maç yapacak tek takımımız.

Rakibimiz Belediye namağlup ve hiç puan vermemiş bir takım. Çok zor bir maç olacak , taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var.

Müsait olan herkes Pazar günü Haldun Alagaş S.S bekliyoruz.

Maç yayını var mı?

Maç şu anda 1 1 ikinci seti çok kötü oynayıp kaybettik. Acaba Coskovic neden hiç oynamıyor, sakatlığı falan mı var?

3. set 16-10 oldu. Nikolov, Kemal ve Ulaş iyiler bu sette. Nikolov'un aldığı 16. sayı hele, karşı takımdaki Billings'in feleği şaştı. :D

Ulaş maça damgasını vurdu müthiş oynuyor tek kelimeyle.

Janic süpermiş

bu transferi yapanlara teşekkürler...

İnişli çıkışlı performans gösterdiğimiz maçı 3-2 kaybettik. İkinci seti bir kenara bırakıp, özellikle dördüncü setteki berbat oyundan sonra maçın nasıl biteceği az çok belli etmişti kendini. Tabi İBB'nin de hakkını teslim etmek gerek, onları ilk kez bizim maçta izlemiş oldum ve gayet beğendim. Haftaya Çankaya Bld ANKA maçı var, takım toparlanır o zamana kadar umarım. Bu arada maça giden taraftarımızın ayaklarına sağlık.

Macla ilgili tek soyleyecegim sey bir takimin nasil batirilacagini gosterdi Janic.

Katılıyorum Janic tam bir fiyasko.

Bu Janic'i çok mu aradık merak ettim ? Bu kadar kötü bir oyuncu görmedim. Bizim en zayıf noktamız.
Ulaş gerçekten müthiş bir oyuncu. Ona sahip olduğumuz için şanslı görüyorum kendimizi.

Arkadaşlar bi ara Halkbankta Cellitans diye olağanüstü bir smaçör vardı onu alsak iyi olmaz mı ? Ayrıca Janic tam bir fiyasko.

Arkadaşlar bi ara Halkbankta Cellitans diye olağanüstü bir smaçör vardı onu alsak iyi olmaz mı ? Ayrıca Janic tam bir fiyasko.

Ben sana soyleyeyim iyi olmaz. Gundar Celitans smacor degil pasor caprazidir. Bizde ise o bolgede oynayan Nikolov var. Ayrica Celitans su anda Italya liginde oynuyor gelecegini sanmiyorum ki bizim boyle bir teklif yapmamiz imkansiz zaten. Bir takimda uc tane pasor caprazi olmaz olursa da cok mantiksizdir. Kemal ve Nikolov zaten pasor caprazidir.

maçı izledim.
tamamen yabancı farkı ile kaybettik
her sene aynı şey

Henry Bell yüzünden geçen sene heba oldu, bu sene de onu bekliyosak kaybolan 1 sene daha olacak, alın arkadaş 1 tane yabancı. Oyuncu alacaksak Savani, Murilo, Conte tarzı hem manşette hem hücumda iyi biri lazımdı ama sağolsun bekledik gene, bu dönemde de onların gelmesi zor.

Bell bir süre beklendi gelmeyeceği belli olunca Salparov alındı benim bildiğim kadarı ile. Coşkovic sakat zaten, onun dışında Murat Arslan'ın da ufak sakatlığı varmış duyduğum kadarı ile. Bu iki oyuncunun sakat olunca Janic mecbur oynadı. Gerçi Murat sağlıklı olsa da benim fikrim Janic oynar :) Janic'den hücumdan ziyade manşet alması bekleniyor iyi de manşeti var ama son iki set oyundan düştü. Vladimir'in 2. set elinden yaşadığı sakatlık performansını etkiledi, ondan sonra rahat top öldüremedi. Janic zaten top öldüremiyor, bu şartlarda 1 puan iyidir :) Coşkovic varken Janic hücumda sırıtmaz, bu saatten sonra başka da yabancı alınmaz. 1,85 lik pasörün ortalardan iyi blok tuttuğu takım şampiyon olamaz. Herkes şu an Janic'e takmış ama Murathan da çok kötü durumda.

Türk oyuncuların hemen hemen birbirine eşit olduğu, farkı yabancı oyuncu kalitesinin belirlediği ligde yabancı hakkının 1'ini sadece manşet alan hücum gücü 0(sıfır) bile olmayan bir oyuncu için harcayan takım şampiyon filan olamaz. Erkek takımı aldığı galibiyetlerle bizi sevindirir. Sezon sonu her zamanki gibi hüsran olur.
Umarım teknik ekip ve yönetim bu durumu idrak edip takviye yaparlar. bu sene şampiyon olmamak için hiç bir sebep yok.

Türk oyuncuların hemen hemen birbirine eşit olduğu, farkı yabancı oyuncu kalitesinin belirlediği ligde yabancı hakkının 1'ini sadece manşet alan hücum gücü 0(sıfır) bile olmayan bir oyuncu için harcayan takım şampiyon filan olamaz. Erkek takımı aldığı galibiyetlerle bizi sevindirir. Sezon sonu her zamanki gibi hüsran olur.
Umarım teknik ekip ve yönetim bu durumu idrak edip takviye yaparlar. bu sene şampiyon olmamak için hiç bir sebep yok.

Bell'in geleceğini varsayarak alındı sanırım, evrakları gelmeyince daha fazla beklenmeyip Salparov alındı. Savaş abi daha iyi bilir detayları tabii :)

Bu sene şimdilik iyi gidiyoruz ama yabancılarımız daha kaliteli olabilirdi
bir de Avrupa maçlarımız ne zaman başlayacak??

Geri