Errick McCollum

Serinin 3 macında da savaştı.2 macta tek basina savasti bugün de tek sonuca isyan eden adamdı.takımın büyük kaptanı über efsanesi sinan güler bu adamın gösterdiği cabanın 10da 1ini göstermedi.Ama yine suçlu mccollum olmuş.Hakikaten haketmiyoruz boyle bir adamı.
 
Efes serisi öncesi eleştirilmesini anlarım ama bugün bir iki gereksiz zorlaması hariç harikaydı. Savunmadaki çabası zaten olağanüstü, imkanımız olsa seneye kalmasını isterim hazır Eurocupa dönmüşken.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Açıkçası ben genel olarak bu transferi eleştirdim. Yapılan transfer gereksizdi yani. Fitipaldo ile çıksak da çeyrek finalde elenecektik, Mccollum geldi yine çeyrek finalde elendik. Mccollum geldiğinde bizi şampiyon yapacak oyuncu diye uçuk kaçık yorumlar bile olmuştu ama kenarda koç da bizim gibi Mccollum'un 1'e 5 basketbolunu seyredince sonuç böyle oluyor.

Sinan aşırı istikrarsız ve Schilb de Galatasaray'ı ve koçu kafasında bitirmiş haldeyken ihtiyacımız olan oyuncu Mccollum muydu? Hayır. Geçen yılın ikinci dönemindeki Mccollum olsa yine bir nebze mantıklıydı ama geçen yıla göre daha da bencilleşmiş. Bir de özellikle play-off maçlarına kadar tamamen faul almaya yönelik bir oyun oynuyordu. Bu yüzden saha içi isabeti de geçen yıla göre oldukça düşüktü. Sanırım uyarı almış ki, play-off'ta daha konsantreydi ama Mccollum'un birebirleri zaten dünyanın en yavaş basketbolunu oynayan takımımızı tamamen durdurdu. 1 kişinin 5 kişiye karşı oynadığı ve diğer 4 kişinin durup seyrettiği bir basketbol oynadık. Mesela dün Dunston çok erken faul problemine girdi. Rakip pivotsuz oynadı ama biz Pleiss'ı kullanmadık. Düzgün bir pg'miz olsaydı orayı ve bu tarz noktaları nasıl işleyeceğini düşünürseniz bu transferin anlamsızlığı ortaya çıkıyor. Mccollum'u sene başı takımda tutmalıydık, tutamadık; sezon sonu getirmemeliydik, getirdik. Bu kadar basit. Bireysel performansı iyiydi bu seride belki ama takıma da zarar verdi. Ergin Ataman kalırsa da, transferlere çok karışmamalı artık.
 
Savruk oyun anlayışı ile hiçbir zaman büyük takım oyuncusu olamaz ama bu seride en çok istekli olanların başında geliyordu. Ben kendisini hiçbir zaman oyun kurucu olarak görmedim. Çin ligine uygun bir oyun yapısı var...
 
Gelecek sene kadroda olmasında yarar var. Gerçi ücreti karşılayabilir miyiz bilmiyorum. Dursun bir saçmalık yapmasa da en azından 7 milyon civarı ayırsa şubeye.
 
Bu sezona kendisiyle başlasaydık Euroligte ilk sekize girerdik diye düşünüyorum. Resmen guardsız oynayıp koca sezon Sinanın eline baktık. Sinanda çok yoruldu bunun sonucunda.
 

Üst