• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euro 2012 Elemeleri | Azerbaycan-TÜRKİYE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
12 Ekim Salı
18:00
Ntv Spor

Muhtemelen bol gollü bir maç olur.. Sonra bitaraflarımız tavana vurur sonuçta Azerbaycan gibi bir ülkeyi yeniyoruz ..!

2012 yi de evde geciricek takimimiz büyük ihtimalle,yensek ne olur ki. :( :?

Kadroyu merakla bekliyorum.

Volkan, Gökhan Gönül, Servet, İbrahim Toraman, Hakan Balta, Hamit, Selçuk İnan, Emre, Özer, Tuncay, Semih

nedir bu özer aski :shock:

Yanlış anlaşılmasın ama Azerilerin bizi sevdiği kadar bizim onalrı sevdiğimizi düşünmüyorum. Adamların tribünlerine bakyıorsun GS-BJK formaları almış başını yürümüş. Türk bayrakları bolca var ama buraya gelseler kazara maç 0-0 devam etse maç sonuna doğru küfürün bini bir para olur

Semih'i 11'de görmek sevindirdi. Bu milli takımın forveti Semih'tir. 11 yazılacaksa Hamit'le Arda'yla beraber en başta olur.

Milli marş buradakinden daha düzgün söyleniyor, helal ;)

Eren Aydın' Alıntı:
Semih'i 11'de görmek sevindirdi. Bu milli takımın forveti Semih'tir. 11 yazılacaksa Hamit'le Arda'yla beraber en başta olur.

Bence de rakibe göre forvetimiz ya Mevlüttür ya Mevlüttür. Duruma göre Semih-Necati ve sercan değerlendirilir.

Bu arada şuraya bak Azerbaycada istiklal marşımızı kaç bin kişi söylüyor. Ya ben milliyetçi bir adam değilim ama Azerilere haksızlık ettiğimizi düşünüyorum gerçekten. Üç kuruşluk ermeni çıkarı için sattığımzı bile oldu.

Azeri marşı da çok uzunmuş :)

Livescore açık, Tv açık, nette basket maçı açık bir de Buzzerbeater maçı kafayı yerim herhalde :)

Azeriler gümbür gümbür geliyor, atacaklar :)

Aynı anda nete girip GS maçına bakıp Milli maçıs eyrediyorum. Biz saldıracakmış gibi defansı ileri çıakrmışız ama saldırmıyoruz da arada ortaya karışık bişiler var.

Gökhan Gönül çok formda (!) umarım böyle oynar ligde de

Sühan Cem' Alıntı:
Gökhan Gönül çok formda (!) umarım böyle oynar ligde de
abi 2 hafta sonra maiconlaşır merak etme. :) :shock:

Re: Gündemden

Gökhaaaan o gol nasil kacar yaaaaaaaaaaa

Yenik durumda olduğumuzu yazmamış kimse :)

Geri